Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
DIRA Arrangement

FULDT BOOKET - Virksomhedsbesøg hos VOLA

FULDT BOOKET - Virksomhedsbesøg hos VOLA

Arrangeret af DIRA
Chr Nielsens Vej 3, 8700 Horsens

26/11/2020 09:15 - 26/11/2020 12:00

Du skal være logget ind for at tilmelde dig!

Den 26. november kan du komme på virksomhedsbesøg hos VOLA. Her kan du på første hånd få indsigt i, hvordan armaturproducenten har indrettet sin nye fabriksbygning for at maksimere synergieffekterne mellem medarbejdere og robotter.

Du vil blandt andet kunne se de nyligt implementerede selvkørende robotter i aktion, der blev indført for at optimere den interne logistik og sørge for, at VOLA kan holde sig så konkurrencedygtig som muligt og imødekomme den stigende efterspørgsel efter deres produkter.

VOLA har hovedsæde i Horsens, beskæftiger 270 medarbejdere i Danmark og producerer armaturer og tilbehør til køkken og badeværelse i allerhøjeste kvalitet. Mange af virksomhedens produkter er oprindeligt designet af arkitekt Arne Jacobsen og repræsenterer tidløst skandinavisk design. Indtil videre huser virksomhedens nye fabrik ni mobile robotter, der fragter emner frem og tilbage mellem højlager og montagen.

Program:

9.15: Velkommen
9.15 – 10.15: Præsentation af VOLA
10.15  - 11.30: Rundvisning i produktionen
11.30 – 12.00: Afrunding/Q&A + netværk og mulighed for at få en sandwich 
12.00: Farvel og tak for i dag.

Arrangementet er fuldt booket. Ønsker du at komme på venteliste, så skriv til netværkskoordinator Kathrine Viskum på info@dira.dk. 

DIRA følger myndighedernes anbefalinger omkring COVID-19 tæt og der kan dermed komme ændringer til overstående arrangement