Nyheder

Den 1. marts står i DIRAs tegn

20. februar 2017
Vær med til DIRAs netværksbrunch, se fleksible robotter og deltag i generalforsamlingen hos FJ Industries. Og mød DIRAs nye koordinator - hele dagen!

Afsløring! Se og hør den nye DIRA koordinator Kathrine Viskum

20. februar 2017
Det er med stor spænding, og næsten uudholdelig ventetid, DIRA endelig kan afsløre den nye koordinator Kathrine Viskum. Hun har en baggrund hos LM Wind Power. Hvor hun har arbejdet med event, marketing og teknologi!

DIRA brunch og netværk

20. februar 2017
DIRA inviterer DIRA medlemmer og venner på brunch d. 1. marts.

Indkaldelse til DIRAs Generalforsamling 2017 hos FJ Industries

31. januar 2017
I forbindelse med DIRAs generalforsamling byder DIRA i år på et spændende besøg hos FJ industries. Du kan opleve fleksible robotter og få et indblik i en virksomhed med kæmpe automatiseringspotentiale, samt et besøg på VTM-messen i Odense

Oplev 16 DIRA-medlemmer på VTM

31. januar 2017
På årets VTM messe udstiller ikke mindre end 16 DIRA medlemmer. Kom om besøg dem i perioden 28 feb til 3 marts.

DIRA-Morten takker af...

26. januar 2017
Efter godt 5 år i maskinrummet hos DIRA, har DIRA-Morten valgt at søge nye udfordringer. Allerede på generalforsamlingen får medlemmerne mulighed for at møde den nye koordinator og høre om de mange nye medlemsaktiviteter.

DIRA Automatiseringsprisen 2017 - INDSTIL NU!

23. januar 2017
Man genkender straks stoltheden hos vinderne af DIRA Automatiseringsprisen - både ved overrækkelsen, og når medlemmerne gør noget særligt ud af at vise at de har vundet, som Welltec her. Men først skal der indstilles og det kan du gøre NU!

Gratis adgang til Hannover Messe 2017

23. januar 2017
I samarbejde med Strauss & Partnere har DIRA fornøjelsen af at tilbyde gratis adgangsbilletter (partout) til Hannover Messen 2016 som gennemføres fra den 24-28 april 2017.

Sådan opretter du dig som sekundært medlem i DIRA – helt gratis….

16. januar 2017
Hvis du arbejder for en virksomhed der er medlem af DIRA, så kan du deltage i DIRAs mange aktiviteter – helt uden at skulle betale selvstændigt kontingent. Hvordan? Læs mere her...

Hjælp! Min virksomhed er ikke medlem af DIRA!!

16. januar 2017
Hvis du gerne vil deltage i DIRAs mange aktiviteter, men til din rædsel konstaterer, at din virksomhed ikke er medlem af DIRA, så er der heldigvis også råd for det...