Tilbage

Mød DIRA på AUTOMATIK – hæder, frokost og inspiration

DANSK ROBOT NETVÆRK (DIRA) STÅR KLAR TIL EN SNAK, NÅR DEN NYESTE VIDEN BLIVER DELT OG VIST FREM TIL AUTOMATIK MESSEN DEN 13.-15. SEPTEMBER I Brøndbyhallen.

Kom og tag en snak med Dansk Robot Netværk (DIRA) og vær med, når DIRA Automatiseringsprisen 2022 skal overrækkes.

Alt sammen på AUTOMATIK messen den 13.-15. september 2022 på Brøndbyhallen.

Hele messen bliver skudt i gang, når DIRA Automatiseringsprisen 2022 bliver overrakt til åbningen, hvor de skarpeste hjerner og de bedste løsninger inden for automatisering og transmission er samlet et sted.

DIRA Automatiseringsprisen 2022 uddeles hvert år til en dansk slutbruger med en god automatiseringshistorie sammen med at mulige tilknyttede integratorer også hædres.

Læs mere om de nominerede her.

Inden DIRA Automatiseringsprisen 2022 bliver overrakt til åbningskonferencen, vil der være mulighed for at høre oplæg fra de tre nominerede til dette års pris.

Tilmeld dig til pitches fra de tre nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2022 her.

Tilmeld dig til den officielle åbning og overrækkelse af DIRA Automatiseringsprisen 2022 her.

MAD og netværk

Der er helt utroligt mange stande og meget ny inspiration at hente til AUTOMATIK messen i Brøndby, og selvfølgelig har DIRA også en stand, hvor du kan komme og tage en snak med os.

Og det stopper ikke der.

På messens sidste dag en 15. september klokken 12-13 har DIRA arrangeret en netværksfrokost for netværkets medlemmer, hvor man samtidig med at få lidt lækker mad, kan tage en dialog og møde nye mennesker.

Hvis du vil deltage i netværksfrokosten skal du blot sende en mail til info@dira.dk.

En masse viden og inspiration

I løbet af AUTOMATIK messen er der mulighed for at lade sig inspirere til en lang række oplæg.

Og til konferencen har DIRA også en masse at byde på. Det er blandt andet oplæg om AI, industrialisering af affaldssortering, den digitale tvilling, teknologi og arbejdskraft og meget andet.

Du kan se alle DIRAs oplæg her.