Sæt kryds i kalenderen og tag med til Hannover messen

Sæt kryds i kalenderen og tag med til Hannover messen

24. april 2017 05:00 - 25. april 2017 21:00
Sted: Hannover

Industrimessen i Hannover er en af verdens førende industrimesser med mere end 6500 udstillere. Udover at kunne besøge messen nogle timer på egen hånd, vil du også få mulighed for en professionel guidet tour, hvor du kan høre om de seneste robotnyheder og produktlanceringer, som fremvises eksklusivt for os.

DIRA arbejder på et 2-dags program fra den 24 - 25 april, som inkluderer afrejse tidlig morgen, en overnatning, besøg på messen, en netværksmiddag og et netværks-frokostarrangement, inden turen igen går tilbage til DK. Du har kort sagt med denne tur rig mulighed for både at blive fagligt klogere og skabe nye forretningsmæssige kontakter. Tilmeld dig allerede nu, inden pladserne er optaget - et mere detaljeret program vil følge på denne side snarest.

Hannover messen:
Den velkendte industrimesse i Hannover tiltrækker mange besøgende. Både hvad udstillere og besøgende angår, der har Hannover messen i mange år været en af de mest populære fagmesser inden for automation og industrielle processer og er kendt for at være stedet, hvor virksomheder fremviser deres nyeste og mest innovative produkter. Har du besøgt Hannover Messe før vil det være et glædeligt gensyn, og er det første gang, så har du en kæmpe oplevelse foran dig. Det er her det sker, når man snakker industri og automation.

Hannover messen byder i år på følgende syv områder:

  • Industrial Automation

  • Motion, Drive & Automation

  • Digital Factory

  • Energy

  • ComVac

  • Industrial Supply

  • Research & Technology

Læs mere om Hannover Messe her

Pris:
DIRA-medlemmer: 5.000,- 
Øvrige: 7.500,-

Betingelser:
 - Deltagere er selv ansvarlige for at overholde tidspunkterne i programmet.
 - Programmet vil løbende blive opdateret på denne side, inkl. PDF-dokumenter til download, der vil være tilgængelige i god tid før afgang.
 - Der tages forbehold for ændringer.

Tilmelding:
Log ind på DIRAs hjemmeside over til højre --->
Herefter vil der komme en tilmeldingsknap i bunden af denne invitation, som du skal trykke på. Er du ikke DIRA-medlem, skal du også indtaste CVR-nummer i forbindelse med tilmeldingen.

 Har du endnu ikke en profil kan du oprette en, ligeledes over til højre, ved at trykke på "Opret gratis profil".

Yderligere information:
Hvis du har spøgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte DIRA på telefon 72202073, eller mail info@dira.dk

En tur, man ikke MÅ gå glip af!
Michaela Ahlberg, Axelent Denmark: "En super resa. Det här är det bästa nätverksarrangemang jag deltagit i någonsin!" (DIRA Hannover-tur, 2015)

Joost Nijhoff, Invest in Odense: "En god mix af relevant faglig indhold, netværkdannelse og prima rammer." (DIRA Hannover-tur, 2015)