Hjemmesiden bruger cookies. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookiesOK
13.000 l mælk i timen... pr. tappemaskine!

13.000 l mælk i timen... pr. tappemaskine!

23. april 2013 09:00 - 12:00
Sted: Karolinevej 1, 4200 Slagelse

Vi starter med desserten, når vi den 23. april besøger Danmarks største mejeri Arla Foods. Efter en præsentation af Arla Foods Slagelse, ved produktions- og teknologiudviklingschef Steffen Pedersen, hvor der også bliver mulighed for at smage på produkterne, går turen nemlig til pakkeriet, hvor Arlas populære risdessert Mini Meal pakkes. Der pakkes 10.000 stk. af de små minimåltider i timen.

Arla i Slagelse har en højt automatiseret produktion og ikke mindst pakkeri. Avancerede maskiner tapper mælken på kartonner og påtrykker dato med en ioniseret blækstråle. Herefter overtager robotterne, der pakker de færdig produkter på paller. Lidt anderledes ser det ud på lageret, hvor stort set alt arbejde i dag foregår manuelt. Der vil således, ved dette besøg, være en unik mulighed for både at opleve, hvordan moderne fødevareproduktion foregår, men også for at blive inspireret til, hvor der kan sættes ind med yderligere automation i virksomhedes værdikæde. Deltagere, der interesserer sig for Lean vil kunne få et indblik i, hvordan en virksomhed med et produkt, der kræver en meget taktfast produktion, formår at få mælken fra landmanden og ud i butikkerne på under 24 timer.

Så kom og bliv inspireret – og inspirer andre – den 23. april, hvor du allerede nu kan se billeder nedenfor af nogle af de ting, vi vil opleve.

Bemærk, at der denne gang er tale med et formiddagsarrangement, da Arlas produktion primært foregår inden middag.

Der er plads til ca. 25 deltagere ved dette arrangement, så tilmeld dig allerede i dag.

Program

09:00  Vi mødes i Arlas besøgsmejer, hvor Steffen Pedersen vil fortælle om Arla og give smagsprøver på produkterne. 
09:30 Vi går i produktionen og ser på såvel pakkeprocesser som lagerføring. Der vil også være mulighed for at se dele af produktionen, hvis der er interesse for det. 
11:30 Tilbage til besøgsmejeriet, hvor det vil være tid til spørgsmål og opfølgning, inden vi slutter af ca. kl. 12:00.