Hjemmesiden bruger cookies. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookiesOK
DALOON - Når enden er god...

DALOON - Når enden er god...

26. februar 2014 15:00 - 21:30
Sted: Daloon, Delfinvej 3, 5800 Nyborg

Historien om den fuldendte automatiseringsproces, hvor alt forløb helt efter planen, har vi stadig til gode.
Man siger at hvis enden er god, så er alting godt. Og ud fra det perspektiv er automatiseringshistorien ved Daloon rigtig god...

Men det har ikke været uden udfordringer, og mange erfaringer er lært undervejs. Teknisk chef, Peter Madsen ved Daloon har været i front for hele forløbet, og han deler gerne ud af sine erfaringer. For det er ikke sådan lige til at ændre et helt pakkeri fra manuel til automatisk produktion.

Kom og hør Danoons spænde rejse fra manuel til automatisk produktion fra styrmandens egen mund.

 

Program

15:00 - Præsentation af Daloon og automatiseringsforløbet med fokus på, Lean værktøj og facelitering, Vedligehold, Batch vs. flow produktion, Risikovurdering og afstemning af forventninger. v/ Peter Madsen, teknisk chef.

15:45 - Rundvisning i det fuldautomatiske pakkeanlæg

17:00 - Opfølgning og spørgsmål

18:15 - Spisning på Restaurant Flammen, Kongensgade 66, 5000 Odense C

www.restaurant-flammen.dk - tag bare den store appetit med.

 

Læs mere om Daloon her: www.daloon.dk/

Der er som altid gratis deltagelse for DIRA-medlemmer

Spisning er for egen regning