Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra Dira

Seneste nyt fra DIRA

Se seneste nyheder
Se alle nyheder
 • Nu er de nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2020 fundet

  Danske robotløsninger stormer frem og giver anledning til gode automatiseringsløsninger rundt omkring i landet. Det afspejler i den grad årets mange indstillinger og ikke mindst de tre nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2020. De tre nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2020 er...

 • LEDER: Glem ikke robotindustrien i genåbningen

  Der er et kæmpe potentiale for at kickstarte dansk økonomi ved at investere i den danske robotindustri – nu! Coronakrisen er nået til et vendepunkt. Nu åbner Danmark op igen. Det vidner om en positiv udvikling, der er tiltrængt for erhvervslivet og den danske økonomi.

 • DIRA-konference åbner Automatik 2020

  Som noget nyt, vil de tre nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2020 have mulighed for at præsentere deres unikke automatiseringsløsning i forbindelse med åbningskonferencen på Automatik 2020.

Nyt fra medlemmer

Nyt fra medlemmer

 • Bowitek fokuserer på software fremfor konsulenter

  Virksomhederne anvender i højere grad værktøjer til CE-Mærkning - og gennemfører selv processen. Som eksklusiv distributør understøtter Bowitek denne trend med fremadrettet fokus på Safexpert™ - som giver en dokumenteret tidsbesparelse på 50%..

 • Griber reducerer risiko

  Technicon forhandler et bredt udvalg af gribere. Man kan finde udvalget på Technicons store webshop. Vestas har bl.a. for nyligt fået leveret og installeret en modulbaseret SCHUNCK-griberløsning , der højner hastigheden, øger kapaciteten og minimerer risikoen i Vestas's automatiserede bolteproduktion.

 • Sæt gang i udviklingen - investér nu!

  Det er i nedgangstider, man skal være klar til at foretage investeringer. Dansk Erhvervsfinansiering kan hjælpe dig på vej...