Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Besøg verdens største leverandør af aluminiumløsninger med DIRA

Besøg verdens største leverandør af aluminiumløsninger med DIRA

7. februar 2019

I Tønder ligger Hydro Precision Tubing, der er en del af den globale virksomhed Hydro. Den 25. april kan du komme indenfor hos fabrikken, der producerer præcisionstrukne rør, flerkammerprofiler og mindre ekstruderinger i aluminium.

Med Europas bilindustri og kølebranchen som primære kunder leverer Hydro Precision Tubing Tønder lokalt, regionalt og globalt. Virksomheden har 70% markedsandel i Europa på præcisionstrukne rør og cirka 480 medarbejdere.

Størstedelen af fabrikkens sortiment indgår i varmevekslere eller væske/gas førende ledninger. Hydro Precision Tubing Tønder producerer også kabler til biler, koldsmedningsmateriale og andre nicheprodukter.

Den 25. april får du mulighed for at få en rundvisning på fabrikken, hvor du blandt andet kan se forskellige håndteringsrobotter og et fuldautomatiseret anlæg til trækning af aluminiumsrør, der har været med til at skåne flere af fabrikkens medarbejdere for nedslidende arbejdsopgaver. Du kommer også til at høre lidt om fabrikkens nye automatiseringsprojekter, der er kommet på tegnebrættet.

Efter en rundvisning på fabrikken på Hydrovej, får du mulighed for at se en af Hydros andre danske fabrikker i Bedsted. Her får du et indblik i fabrikkens robotter, der primært bruges til pakning.

Der er kun 20 pladser til virksomhedsbesøget, så tilmeld dig allerede nu.

Praktisk info:

Adresse Tønder:
Hydrovej 6, 6270 Tønder

Adresse Bedsted:
Østervirke 4, 6240 Løgumkloster

Foto:
Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.