Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

"D" for DIRA - "D" for DALOON!

"D" for DIRA - "D" for DALOON!

26. februar 2013

Efter den store medlemstilgang der har været til DIRA i 2013, er det rigtigt positivt at opleve hvor mange nye ansigter der var med ved DALOON den 26. feb. Alle, nye som gamle, fik en fantastisk oplevelse ved Danmarks forårsrulleproducent #1 - DALOON!

Virksomheden har omstruktureret for knap 10 år siden fra manuel pakning, til et stort set fuldautomatisk anlæg. Og meldingen fra teknisk chef Peter Madsen er klar: "Havde DALOON ikke automatiseret og indført LEAN havde DALOON ikke eksisteret i dag!". Dermed er DALOON endnu et fremragende eksempel på produktion der er blevet i Danmark, takket være automatisering.

Og med en kapacitet på 1.000.000 forårsruller om dagen er der nok at se på. De 35 deltagere ved DIRA-arrangementet, blev så at sige "sluppet løs" i pakkeriet. Så kunne de selv snuse rundt og undres, og imponeres over hvor hurtigt det går når DALOON pakker forårsruller.

Selvom DIRAs sekretariat ellers havde skrevet under på, at medlemmerne ville opføre sig ordentligt, så er DIRAs medlemmer en dynamisk og nysgerrig forsamling. Så skulle der være nogle der i den kommende tid finder et visitkort fra ProFace i en pakke forårsruller, udløser det en dusør på 10.000,- som man kan få ved at henvende sig til ejeren af visitkortet ;-)

Som det fremgår var stemningen som altid i top, og alle viste stort engagement. Det gjaldt også da deltagerne senere gik til buffeten på Restaurant Flammen i Odense. Her fik DIRAs medlemmer for alvor netværket med hinanden. Det skete både højlydt, grinende, og med DIRA-håndtegn, som selv selskabets tjener fik styr på i læbet af aftenen...

Vi ser allerede frem til den 13. marts hvor der er virksomhedsbesøg hos LEGO, og herefter ordinær generalforsamling.