Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Dansk Robot Netværk lancerer ny teknologipris

Dansk Robot Netværk lancerer ny teknologipris

10. oktober 2019

Dansk Robot Netværk (DIRA) lancerer en ny pris – DIRA Teknologiprisen - der uddeles til et produkt, som har formået at udnytte ny teknologi til at skabe et nyt og unikt produkt. 

- Vi har i forvejen DIRA Automatiseringsprisen, der hylder automationsprojekter, som skiller sig ud. Men vi mangler en pris, der kan skabe opmærksomhed om nye teknologiske muligheder og ikke mindst inspirere robot- og automationsbranchen til udvikling af nye, innovative produkter, siger sekretariatsleder i DIRA, Søren Peter Johansen.

Det vil være en kompetent jury, der vurderer produkterne. Juryen repræsenterer entreprenørskab, presse, forskningsinstitutioner, interesseorganisationer samt industrien og består af blandt andre Lasse Kieffer, stifter af Purple Robotics, Bjørn Godske, journalist på Ingeniøren og Brian Duus, som er Director af Equipment Technology hos LEGO.

- Juryen kommer blandt andet til at kigge på nyhedsværdien, og i hvilken grad produktet adskiller sig fra andre eksisterende produkter. De vurderer, hvor banebrydende teknologien og anvendelsen af den er – er det f.eks. en ny kombination af teknologier, man har udnyttet. Derudover bedømmer de produktet ud fra markedspotentialet og skalerbarheden af det, siger Søren Peter Johansen.

- Produktet skal desuden kunne købes og leveres til danske kunder inden for seks måneder, og skal berige den danske robot- og automationsbranche, afslutter han.

De nominerede produkter bliver fremvist på ROBOTBRAG og DIRA Business i Odense den 14. november 2019, og prisen overrækkes på dagen.

Indstil her. Deadline for indstillinger er til og med den 23. oktober.