Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Det sker i DIRA i 2019

Det sker i DIRA i 2019

25. januar 2019

DIRA skyder det nye år i gang med en række spændende begivenheder – heriblandt inspirerende virksomhedsbesøg, en forretningsrejse til Hannover messen og overrækkelsen af DIRA Automatiseringsprisen 2019. Du kan se et udpluk af DIRAs kommende begivenheder nedenfor.

Årsmøde
Den 6. marts indkaldes alle DIRA-medlemmer til årsmøde 2019. Ønsker du at indsende forslag til dagsordenen, skal dette være modtaget på info@dira.dk senest 20. februar 2019. Læs mere om årsmødet her.

Virksomhedsbesøg
Du kan også se frem til en række inspirerende virksomhedsbesøg i 2019, der skal give dig et dybere indblik i automationsbranchen og fremvise nogle konkrete eksempler på nogle af de succeser og udfordringer, som danske virksomheder gennemgår. Du kan blandt andet se frem til at besøge GKN Wheels Nagbøl, der er en del af den store engelske GKN Koncern. Tilmeld dig virksomhedsbesøget her.

Du kan læse og se, hvordan det forløb, da DIRA blandt andre besøgte Man Energy Solutions og BM Silo sidste år.

DIRA Automatiseringsprisen 2019
Igen i år skal tre virksomheder dyste om at vinde DIRA Automatiseringsprisen, der bliver overrakt på hi-messen 2019 den 1. oktober. Du kan allerede nu indstille virksomheder til prisen – deadline for indstillinger er den 1. maj. Som DIRA-medlem får du 20% på leje af stand i forbindelse med messen.

Forretningstur i Hannover
Den 2. april får du mulighed for at tage med DIRA på en tre-dage lang forretningstur til Hannover. Turen byder på spændende virksomhedsbesøg og adgang til en af verdens førende industrimesser – Hannover Messe. Reservér datoen eller skriv til info@dira.dk, hvis du vil sikre dig en plads allerede nu.

Har du spørgsmål til arrangementerne, er du altid velkommen til at kontakte info@dira.dk.