Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

DIRA 2018: Året der gik

DIRA 2018: Året der gik

11. december 2018

Et begivenhedsrigt år for DIRA er snart slut. Vi kigger tilbage på de forgangne 12 måneder, der både har budt på talrige virksomhedsbesøg og har været et år, hvor den stigende interesse for robotteknologi og automation for alvor er blevet understreget.

2018 har budt på en række virksomhedsbesøg i DIRA, hvor medlemmer har rejst rundt til syv forskellige virksomheder i Danmark for at blive klogere og for at suge inspiration til sig.
Turen gik blandt andet til Man Energy Solutions, hvor DIRAs medlemmer blev inviteret ind i produktionen hos verdens største og førende leverandør af large-bore dieselmotorer. Hos Danfoss Drives fik deltagerne et indblik i virksomhedens visioner for automatisering i fremtiden. DIRA besøgte også BM Silo, som gav deltagerne sit bud på, hvordan en SMV kan holde sig konkurrencedygtig med automatisering.

DIRAutomatica 2018
45 DIRA-medlemmer tog med på en tredages all-inclusive tur til München med eksklusiv adgang til de nyeste robotnyheder og teknologier. Turen bød på to dage på messen Automatica, netværksarrangementer og spændende virksomhedsbesøg med fokus på automatisering.

Det var en tur præget af højt humør og god stemning kombineret med fagligt indhold, og begejstringen var ikke til at overse blandt deltagerne.

DIRA Automatiseringsprisen 2018
Traditionen tro skulle DIRA Automatiseringsprisen også uddeles i år til en af de tre nominerede virksomheder. Her dystede Inrotech, Inwatec og Linak om at løbe med prisen, og alle DIRA-medlemmer blev i den anledning inviteret inden for hos de tre virksomheder. Du kan se videoer både fra Inroctechs, Inwatecs og Linaks virksomhedsbesøg.

Det blev Linak, der løb med prisen, som blev overrakt på Automatik 2018. Linak vandt blandt andet for at inspirere andre produktionsvirksomheder til at anvende robotter.

DIRA Business 2018
Robotternes relevans og ikke mindst interessen for dem blev understreget en gang for alle, da DIRA Business - en forretningsorienteret dagsmesse i robotternes tegn – blev afholdt for første gang.

Arrangementet løb af stablen i samarbejde med Teknologisk Instituts ROBOTBRAG, og i alt deltog mere end 800 robotnysgerrige. 40 DIRA-medlemmer stod klar med hver deres stand til at vise de mange deltagere, hvad robotmarkedet har at byde på i dag.

Arrangementet understøttede dermed de nye tal fra the International Federation of Robotics (IFR) årlige rapport, der viste, at der i 2017 blev installeret rekordmange robotter i Danmark. Danmark ligger altså stadig i toppen over lande, der anvender flest robotter, hvorfor DIRA er mere relevant end nogensinde.

Vi glæder os til at se jer i det nye år, som kommer til at byde på lige så mange spændende og inspirerende begivenheder. Som altid ligger DIRAs Generalforsamling den første onsdag i marts.

God jul og godt nytår!