Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

DIRA Business 2019 slog deltagerrekord

DIRA Business 2019 slog deltagerrekord

2. december 2019

Den 14. november inviterede DIRA i samarbejde med Teknologisk Instituts ROBOTBRAG til et kig på fremtidens robotteknologi- og automationsløsninger, hvor mere end 1500 personer deltog.

Deltagerne til DIRA Business blev mødt af intet mindre end 69 udstillere på dagen, der havde medbragt de nyeste robot- og automationsteknologier for at vise, hvad der findes på markedet. Man kunne opleve alt inden for blandt andet kunstig intelligens, virtual reality og mobile robotter.

DIRA-konferencer
Til de deltagere, der ledte efter mere dybdegående viden, kørte der hele dagen et DIRA-konferencespor, hvor konkrete slutbrugere delte ud af deres erfaringer med automation og ikke mindst skitserede de muligheder, som det indebærer at automatisere en produktion.

Heriblandt kom CEO hos Ebrofrost Denmark, Kim Kirkeby, og delte ud af hans viden om robotter i fødevareindustrien, mens chef for Dansk Industri, Christian Hannibal, gjorde deltagerne klogere på robotter i metalindustrien.

DIRA Teknologiprisen blev overrakt for første gang
I forlængelse af DIRA Business blev DIRA Business Festmiddag afholdt. Her fik gæsterne mulighed for at se overrækkelsen af DIRA Teknologiprisen 2019. Til at sætte scenen skulle de tre nominerede Enabled Robotics, InnospeXion og Kobots pitche deres produkter foran deltagerne og ikke mindst juryen.

Til at overrække prisen kom Go’ morgen Danmarks teknologiekspert David Guldager. Vinderen blev Enabled Robotics, der løb med prisen for sit produkt ER-ABILITY.

Udover at få et smugkig på nogle af branchens mest innovative produkter, fik gæsterne også serveret en syvretters-middag og underholdning af komikeren Thomas Hartmann.

DIRA vil sige tak til alle, der tog del i DIRA Business og i DIRA Business Festmiddag. Vi glæder os til at se jer igen næste år.