Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

DIRA Business bliver større end nogensinde før

DIRA Business bliver større end nogensinde før

31. oktober 2019

DIRA Business bliver endnu større i år med mere end 60 udstillere, der står klar til at fremvise de nyeste robot- og automationsløsninger.

Er du interesseret i, hvad der rører sig inden for robotteknologi og automation? Så skal du huske at sætte et stort kryds i din kalender den 14. november og tilmelde dig DIRA Business.

I samarbejde med Teknologisk Instituts ROBOTBRAG inviterer DIRA på et indblik i fremtidens robotteknologi. Sidste år var der flere end 800 personer, der besøgte DIRA Business og ROBOTBRAG, og alt tyder på, at deltagerantallet bliver endnu højere til dette års arrangement.

I år bliver DIRA Business endnu større og udvides med et konferencespor, der præsenterer konkrete slutbrugere fra specifikke industrier. Slutbrugerne vil blandt andet dele ud af deres erfaringer med automation og ikke mindst skitsere de muligheder, som det indebærer at automatisere en produktion.

DIRA Teknologiprisen overrækkes for første gang til DIRA Business Festmiddag

I år bliver også første gang, at DIRA Teknologiprisen skal overrækkes. Prisen uddeles til et produkt, som har formået at udnytte ny teknologi til at skabe et nyt og unikt produkt.
Hvis du vil være en af de første til at høre, hvem der løber med prisen, skal du tilmelde dig DIRA Business Festmiddag, der afholdes i forlængelse af DIRA Business, og hvor prisen bliver overrakt.

Festmiddagen skydes i gang med et pitch fra hver af de nominerede til DIRA Teknologiprisen. Her får du som gæst mulighed for at komme helt tæt på løsningerne og menneskerne bag.

Udover at få et smugkig på nogle af branchens mest innovative produkter, kan du også netværke med dine kollegaer, og læne dig tilbage, når Thomas Hartmann leverer aftenens underholdning.

Tilmeld dig festmiddagen allerede nu, så du kan sikre dig en plads ved at skrive til info@dira.dk eller kvr@teknologisk.dk.