Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

DIRA Business festmiddag

DIRA Business festmiddag

11. september 2019

Få et smugkig på nogle af branchens mest innovative produkter, netværk med dine kollegaer, og læn dig tilbage, når Thomas Hartmann leverer aftenens underholdning til DIRA Business festmiddag.

I forlængelse af ROBOTBRAG og DIRA Business den 14. november inviterer DIRA til festmiddag kl. 16:45 på Alfred og Kamilla på Sverigesgade 16 i Odense C.

Vær med, når branchen mødes til et festligt arrangement i automationens tegn, og hvor du har rig mulighed for at netværke med dine kollegaer og fremtidige samarbejdspartnere.

DIRA Teknologiprisens debut
Festmiddagen skydes i gang i det faglige tegn med et pitch fra hver af de nominerede til DIRA Teknologiprisen 2019. Her får du som gæst et smugkig på nogle af branchens mest innovative produkter og får mulighed for at komme helt tæt på løsningerne og menneskerne bag.

Prisen overrækkes på dagen og uddeles til et produkt, som har formået at udnytte ny teknologi til at skabe et nyt og unikt produkt. Juryen, der består af blandt andre Lasse Kiefer, stifter af Purple Robotics, Bjørn Godske, journalist på Ingeniøren og Brian Duus, som er Director af Equipment Technology hos LEGO, vil vurdere produkterne på dagen.

Knivskarp komik og lækker mad 
Til at sørge for aftenens underholdning kommer komikeren Thomas Hartmann og leverer kløgtig comedy. Han er med sine syv one-man shows bag sig og titlen som manuskriptforfatter på blandt andet ”Langt fra Las Vegas” leveringsdygtig, når det kommer til at få smilet frem hos folk.

Hele aftenen nydes med en syv-retters middag, der komplementeres af vin og øl. 

Tilmeld dig festmiddagen allerede nu, så du kan sikre dig en plads ved at skrive til info@dira.dk eller kvr@teknologisk.dk.

Prisen er 795,- pr person ekskl. Moms

Der vil blive taget fotos og videoer til ekstern kommunikation. Ved deltagelse accepterer du dette.