Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

DIRA i 2020

DIRA i 2020

18. december 2019

I det nye år vil DIRA udbygge sin faglige profil og skabe endnu mere værdi for sine medlemmer.

Som medlem af DIRA får du adgang til en række fordele. I 2020 vil DIRA sikre, at medlemmerne får adgang til endnu mere faglighed. Det skal blandt andet ske gennem flere faglige arrangementer.

I 2019 afholdt DIRA blandt andre spændende aktiviteter et fagligt arrangement om det fremadstormende kommunikationsværktøj inden for Industri 4.0, OPC UA. Arrangementet var en stor succes og et billede på, at DIRAs medlemmer søger de faglige aktiviteter.

Derfor vil DIRA udbygge sin faglige profil i 2020, blandt andet med en række faglige arrangementer.

Medlemsfordele i DIRA
Som medlem af DIRA får du adgang til en række fordele. Du bliver tilbudt at komme med på cirka otte virksomhedsbesøg, hvor du får mulighed for at se, hvordan forskellige danske virksomheder udnytter robotteknologi til at blive konkurrencedygtige.

Du bliver inviteret med på en forretnings- og netværksrejse til en udenlandsk industrimesse – i 2020 går turen til Automatica i München.

DIRA er desuden partner for Automatik- og hi-messerne, som afholdes i lige år i Brøndby og ulige år i Herning. DIRA's medlemmer opnår gennem dette partnerskab mange fordele, herunder en væsentlig rabat ved køb af stand.

Du får adgang til at udstille til DIRA Business, som i år tiltrak 1500 personer.

Endelig uddeler DIRA også to priser hvert år: DIRA Automatiseringsprisen og DIRA Teknologiprisen.

Du får som medlem adgang til nyheder og annonceringer af de ovenstående aktiviteter gennem DIRAs nyhedsbrev.

I 2020 lanceres DIRAs nye hjemmeside. Her får du som medlem mulighed for at bruge hjemmesiden aktivt til f.eks. markedsføring både af nyheder og arrangementer for at blive mere synlig i branchen.

Er du ikke allerede medlem af DIRA, men ønsker du at blive det? Så kan du besøge vores hjemmeside, hvor du kan læse mere og tilmelde dig.

Medlemskontingentet i DIRA for 2020 koster 6900,- kr. Prisen er eksklusiv moms og gælder for et kalenderår.

Er du en startup? DIRA tilbyder, at startup-virksomheder kan få det første års medlemskab gratis, det andet års medlemskab til halv pris og først derefter skal virksomheden betale fuld pris for sit DIRA-medlemskab. Læs mere her.

Tilmeld dig som DIRA-medlem her.