Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

DIRA præsenterer nyt tilbud til startup-virksomheder

DIRA præsenterer nyt tilbud til startup-virksomheder

19. september 2019

Som noget nyt tilbyder DIRA, at startup-virksomheder kan få det første års medlemskab gratis, det andet års medlemskab til halv pris og først derefter skal virksomheden betale fuld pris for sit DIRA-medlemskab.

Tilbuddet skal være med til at sikre, at startups på lige fod med etablerede virksomheder kan få gavn af de mange fordele et DIRA-medlemskab indebærer – særligt for en nyopstartet virksomhed, der søger netværk og inspiration.

Levende netværk med talrige arrangementer 
Som medlem af DIRA bliver du en del af et aktivt netværk med en unik ramme, du kan bruge som platform til at skabe stærke netværksrelationer.

Medlemskabet er en unik mulighed for dig og din virksomhed for at komme tættere på industrien og få reel indsigt i dine kollegers arbejde med automation og robotteknologi. Det opnår du blandt andet via de virksomhedsbesøg, DIRA jævnligt arrangerer for sine medlemmer til danske produktionsvirksomheder, og ikke mindst gennem ture til internationale industrimesser til fordelagtige priser.

Et DIRA-medlemskab byder også på et nyhedsbrev, der indeholder aktuelle nyheder inden for robotteknologi og automatisering, og som annoncerer kommende begivenheder og arrangementer. DIRA er desuden medlem af the International Federation of Robotics, og hvert år uddeler netværket DIRA Automatiseringsprisen. Som noget nyt i år uddeler DIRA også DIRA Teknologiprisen, der uddeles til et produkt, som har formået at udnytte ny teknologi til at skabe et nyt og unikt produkt. 

Rabat på udstilling til DIRA Business og ROBOTBRAG
Som DIRA-medlem har du også mulighed for at udstille på DIRA Business, der afholdes sammen med Teknologisk Instituts ROBOTBRAG, og som havde over 800 besøgende sidste år. Hvis du er en startup-virksomhed, kan du få 50% på kvadratmeterprisen på din stand, hvis du udstiller på DIRA Business 2019.

Hvis din virksomhed (og dit CVR-nummer) er yngre end to år, kvalificeres I som en opstartsvirksomhed.

Skriv til info@dira.dk, hvis du er interesseret i at oprette et medlemskab, eller hvis du har yderligere spørgsmål.