Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

DIRAs nye hjemmeside er i luften

DIRAs nye hjemmeside er i luften

28. februar 2020

DIRAs nye hjemmeside skal give de besøgende en markedsoversigt og et overblik over den nyeste viden og de seneste aktiviteter i automationsbranchen.

Overblik over branchen og videnbank

For besøgende bliver det langt nemmere, at få et overblik over robotbranchen og ikke mindst holde sig opdateret på de nyeste produktudviklinger. Hjemmesiden har fået en ny søgefunktion, som skal være et værktøj for besøgende til nemmere at opsøge DIRAs medlemmer.

Hjemmesiden fungerer også som en vidensbank om robotteknologi og indeholder en FAQ, man kan tilgå som besøgende for at opnå viden om robotområdet. DIRAs og DIRAs medlemmers arrangementer er desuden annonceret på siden, så man som besøgende løbende kan holde sig opdateret på relevante begivenheder i branchen.

Markedsføring af medlemmernes arrangementer og nyheder
DIRAs medlemmer får mulighed for at bruge hjemmesiden aktivt til for eksempel markedsføring både af nyheder og arrangementer for at blive mere synlige.

Guide til at ændre adgangskode

I forbindelse med at DIRA har lancereret ny hjemmeside, så beder vi alle med en profil om at gå ind på den nye hjemmeside og rekvirere en ny adgangskode. Dette skyldes, at vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke har adgang til jeres adgangskoder og dermed kan overføre dem til den nye hjemmeside. Du kan finde en guide til rekvirering af ny adgangskode her.