Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

GKN Wheels: Global stålfælge-fabrik åbner dørene

GKN Wheels: Global stålfælge-fabrik åbner dørene

27. februar 2019

Den 6. marts kan du blive klogere på GKN Wheels’ automatiseringsrejse, der startede i 2003, hvor den første robot landede på fabrikken i Nagbøl. I dag bugner virksomheden med robotter.

Du inviteres inden DIRAs årsmøde indenfor i GKN Wheels’ fabrik i sønderjyske Nagbøl, hvor de fremstiller og sælger stålfælge til entreprenør- og landbrugsmaskiner på et globalt marked.

Robotter håndterer hjul og svejser
Fabrikken i Nagbøl blev oprettet i år 1900. Den blev i 1972 opkøbt af den britiske koncern GKN, der udvikler og fremstiller mobilitetsløsninger til landbrug, industri og bilindustri, og som er førende inden for sit felt.

GKN Wheels i Nagbøl fremstiller hjul til langsomtgående køretøjer fx landbrugs- og entreprenørmaskiner såsom mejetærskere, såmaskiner og gyllespredere. De har en meget lang række af robotter i drift blandt andet til håndtering af hjul, betjening af pressere og svejsning af høj- og lav-volumen serier.

Virksomhedsbesøget og årsmødet er åbent for alle DIRA-medlemmer. Tilmeld dig til virksomhedsbesøget her.

Af konkurrencemæssige hensyn kan du som konkurrerende virksomhed til GKN Wheels ikke deltage i virksomhedsbesøget.

Foto:
Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.