Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Medlem nummer 200 blev fynske Juliana Drivhuse

Medlem nummer 200 blev fynske Juliana Drivhuse

19. oktober 2020

Dansk Robot Netværk har netop rundet sit medlem nummer 200.

Med indmeldelsesblanketten fra fynske Juliana Drivhuse nåede DIRA op på at have 200 medlemmer – og sætter dermed medlemsrekord for robotnetværket.

- 200 er et magisk tal. Men det er stadig vores mål at få langt flere med i netværket, fortæller Kathrine Viskum Rasmussen, der er netværkskoordinator i DIRA, og fortsætter:

- Det har stor betydning for os, at vi har fået medlem nummer 200. Og så er det virkelig skønt, at det er Juliana Drivhuse, da de er et klart eksempel på en virksomhed, der lige er kommet i gang med sin teknologi- og automatiseringsrejse.

Fynske Juliana Drivhuse var nomineret til DIRA Automatiseringsprisen 2020 for at implementere en avanceret robotcelle til pakning af delelementer til drivhuse.

- Vi er glade for at være blevet en del af DIRA, og vi glæder os til at bruge det faglige og industrinære netværk, som DIRA i den grad står for. Og det giver rigtig god mening nu, hvor vi selv er i fuld gang med at automatisere, fortæller Jens-Ole Rosenlund, der er Director of Sourcing and Logistics ved Juliana Drivhuse.

Flere og flere kommer til

Siden 2017 er medlemstallet steget med knap 25 procent. En udvikling som følger industriens trang til at automatisere.

Og interessen for DIRA er da heller ikke blevet mindre de seneste måneder:

- I kølvandet på COVID-19 har flere og flere virksomheder i høj grad brug for et netværk i branchen. Og det kan de få hos DIRA. Derfor har vi netop nu mange henvendelser og tilmeldinger, fortæller Kathrine Viskum Rasmussen.

DIRA er et netværk for udviklere, leverandører, aftagere og andre professionelle med interesse for robotteknologi. Som medlem af DIRA får du en unik ramme, du kan bruge som platform til at skabe stærke netværksrelationer og udvide din viden om robot- og automationsbranchen.

DIRA arrangerer jævnligt faglige arrangementer og virksomhedsbesøg, hvor medlemmerne får ny viden om og inspiration til at udnytte robotteknologien.