Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Ny bestyrelse i DIRA skal styrke netværkets faglige kurs

Ny bestyrelse i DIRA skal styrke netværkets faglige kurs

14. marts 2019

DIRA har fået ny formand og næstformand, som begge skal bidrage til at vedligeholde DIRAs stærke profil.

Kim Reeslev er ny formand for DIRA. Han kommer med en baggrund som robotintegrator og sidder i dag som country manager i KUKA med ansvar for det danske og baltiske marked.

- Jeg kommer med mange års erfaring inden for robotverden – både hands-on, men jeg har også set rigtig mange løsninger gennem årene, siger Kim Reeslev.

- Jeg har et kæmpe netværk, som jeg også vil trække på og bruge til at skabe værdi for DIRA, tilføjer han.

For første gang i en årrække er DIRAS formandskab blevet udvidet til to personer, og Michael Nielsen er DIRAs nye næstformand. Han har siden 2005 været hos Beckhoff, hvor han har været direktør siden 2015 og repræsenterer integratorsiden. Han peger på nogle af fordelene ved, at formandskabet er udvidet.

- Vi har løftet DIRAs bestyrelse og DIRA i det hele taget ved at lave et decideret formandskab. Det kommer til at betyde, at vi hurtigere kan udvikle og styrke DIRAs profil, og naturligvis at vi kan sparre med hinanden og holde hinanden oppe på forskellige tiltag, siger Michael Nielsen.

Kim Reeslev tilføjer, at de begge kommer med forskellige indgangsvinkler til tingene.

- Vi arbejder godt nok på det samme marked, men med vores forskellige baggrunde har vi hver vores indgangsvinkel til tingene. Min indgangsvinkel er på management-niveau, og Michael har en indgangsvinkel på teknikerniveau. Så jeg synes, vi komplimenterer hinanden rigtig godt, understreger han.

Faglig og industrinær profil
Med det nye formandskab håber både Kim Reeslev og Michael Nielsen at tage et spadestik dybere og skabe endnu mere værdi for DIRAs medlemmer.

- Vi skal bygge videre på de gode ting, DIRA har som fx DIRA Automatiseringsprisen, messeaktiviteter, vidensrejser og DIRA Business, der gør DIRA til et industrinært og fagligt netværk, siger Michael Nielsen og tilføjer:

- Derudover skal vi lave yderligere tiltag, der er målrettet teknikerniveauet og nørde lidt mere, så vi kan hæve fagligheden og lige tage det et spadestik dybere, tilføjer han.

Der er allerede nu et fagligt arrangment i støbeskeen, der handler om OPC UA. Du kan tilmelde dig arrangementet her.

I bestyrelsen sidder desuden Kasper Hallenborg fra SDU, Sven Heckermann fra Hetech, Christian Hannibal fra DI, Kim Koertsen fra DanRobotics, Kurt Nielsen fra Teknologisk Institut, Kjeld Bagger fra AVS Danmark, Henrik Stormholt fra Schunk, Henrik Lykke Lilleholt fra Lemvigh-Müller og Tom Togsverd fra RoboCluster.