Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Tag på udbytterig forretningstur til Hannover Messe 2019 med DIRA

Tag på udbytterig forretningstur til Hannover Messe 2019 med DIRA

8. februar 2019

Den 2. april 2019 får du chancen for at tage med Dansk Robot Netværk, når byen Hannover danner rammen for en af verdens største industrimesser – Hannover Messe 2019. DIRAs tur strækker sig over tre dage.

DIRA tilbyder en fuldendt rejsepakke med to overnatninger på et firestjernet hotel, transport, forplejning, gratis adgang til messen, eksklusive virksomhedsbesøg og tre temabaserede guidede rundture på messen.

Besøg verdenskendt fagmesse i trygge hænder
Cobots, digital twins, additiv produktion eller smart factory løsning er bare nogle af de områder, som messen dækker. Du kommer til at opleve de nyeste innovationer og nøglespillere i den tilsluttede industri på ét sted – alt sammen i trygge hænder med DIRA, der vil sikre, at du får mest muligt ud af din rejse.

Tager du afsted med DIRA, får du muligheden for at besøge to tyske virksomheder, når både Volkswagen og Basler åbner dørene for DIRAs medlemmer.

Hos Volkswagen Wolfsburg bliver du lukket ind i Europas største bilfabrik, der i 2017 producerede mere end 800.000 biler. Du kommer til at se bilproduktionen med de nyeste innovationer og produktionsmetoder helt tæt på.

Basler, der er en internationalt førende producent af højkvalitets kameraer og tilbehør til applikationer inden for blandt andet fabriksautomatisering, medicin og trafik, vil på en guidet tur præsentere produktionen, som også vil inkludere virksomhedens brug af robotter.

Fælles for begge virksomhedsbesøg er, at du tager derfra med mere viden om virksomhedernes produktioner og automatiseringserfaringer.

Du får desuden muligheden for at tage på tre forskellige professionelt guidet rundture på messen, der rummer mere end 6500 udstillere og 220.000 besøgende, så du er sikker på, at du ikke overser de nyeste automationstrends og teknologier. De tre forskellige ture vil fokusere på henholdsvis robotleverandører, kollaborative robotter, gribere og kontrolenheder.

Der vil også være tidspunkter, som ikke er planlagte, så du har chancen for at gå rundt på egen hånd, skulle du ønske det.

Til at runde dagen af har vi arrangeret en lækker middag, hvor du får rig mulighed for at træffe nye bekendtskaber og ikke mindst få en autentisk tysk middagsoplevelse.

Udbytte og komfort i top
Rejser du med DIRA, garanterer vi, at du får mest muligt ud af din tur i form af ny viden, muligheden for at udvide dit netværkskartotek med potentielle samarbejdspartnere, og at komforten ikke mindst er i top.

Vi rejser tidlig morgen den 2. april fra Odense, men der er rig mulighed for at blive samlet op på vejen, hvis du ønsker afgang andet sted fra.

Hotellet i Hannover ligger kun en halv times kørsel fra messen, så du kan være sikker på, at din tid blive brugt effektivt.

Se detaljeret program i nedenstående pdf.

Pris:
DIRA-medlemmer: 8000 kr. eksl. moms
Ikke-medlemmer: 9000 kr. eksl. moms

Har du nogle spørgsmål til turen, er du meget velkommen til at skrive til info@dira.dk.

*Tilmelding er bindende