Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra DIRA

Tilmeld dig DIRAs nye nyhedsbrev

Tilmeld dig DIRAs nye nyhedsbrev

1. maj 2019

DIRAs nyhedsbrev udkommer i et nyt, moderniseret og skarpere layout i forbindelse med lanceringen af DIRAs nye hjemmeside. Du skal derfor tilmelde dig nyhedsbrevet på ny.

Tryk på følgende link, hvis du ønsker at modtage DIRAs nye nyhedsbrev: http://eepurl.com/gn-oGX

DIRAs nyhedsbrev holder dig opdateret med vigtige informationer om kommende arrangementer, konferencer, virksomhedsbesøg m.m. Nyhedsbrevet indeholder desuden aktuelle nyheder inden for robotteknologi og automatisering. Vores nyhedsbrev gør os i stand til at sikre dig og dine kollegaer et overblik over branchen og begivenheder.

Ny hjemmeside på trapperne
Snart lanceres DIRAs nye hjemmeside, som skal give de besøgende en markedsoversigt og et overblik over den nyeste viden og de seneste aktiviteter.

Den nye hjemmeside giver desuden DIRAs medlemmer mulighed for at bruge hjemmesiden aktivt til f.eks. markedsføring både med nyheder og oprettelse af arrangmenter og skal ikke mindst være et værktøj for besøgende til nemmere at opsøge DIRAs medlemmer. Hjemmesiden vil fungere som en vidensbank om robotteknologi og vil indeholde en FAQ, man kan tilgå som besøgende for at opnå viden om området.

Hvis du er medlem af DIRA, vil du blive bedt om at opdatere dit password og acceptere de nye betingelser, første gang du logger ind på den nye hjemmeside. Er du tilmeldt DIRAs nyhedsbrev, vil du få tilsendt et link, hvor du kan opdatere dit gamle password. Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, vil du første gang, du logger ind, få tilsendt et link, hvor du kan opdatere dit gamle password.

Har du spørgsmål til nyhedsbrevet eller den nye hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte DIRA på info@dira.dk.