Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby
13/09/2022 08:30 - 15/09/2022 16:00

AUTOMATIK 2022

På AUTOMATIK samles de skarpeste hjerner og de bedste løsninger inden for automatisering & transmission.
Her kan du præsentere din virksomhed og dine løsninger for over beslutningstagere og influenter fra hele branchen.

Messen henvender sig til udstillerne inden for:
Motion & Drives, Robotteknologi, Maskinautomation, Fabriksautomation, Procesautomation, Hydraulik & Pneumatik, Industriel IT og Transmissionsteknik.

Besøg Automatik – og få ny aktuel viden og inspiration

Få sparring og inspiration
Ny inspiration skaber baggrund for forretningsudvikling og på AUTOMATIK finder du masser af ny nye idéer til automatisering og optimering af processer i din virksomhed. Samtidig er der rig mulighed for at få sparring og viden om konkrete problemstillinger fra førende eksperter, inden for robot- og automationsbranchen.

Se de nyeste løsninger
AUTOMATIK henvender sig til en bred målgruppe og giver dig rig mulighed for at finde nye løsninger til din virksomhed. Du finder et stærkt felt af virksomheder, der tilbyder løsninger og produkter inden for: Motion & Drives, Robotteknologi, Maskinautomation, Fabriksautomation, Procesautomation, Hydraulik & Pneumatik, Industriel it og Transmissionsteknik.

Bliv klædt på til udvikling
En dag investeret på AUTOMATIK giver værdi for alle, der arbejder inden for automations- og robotbranchen. Med en bred vifte af virksomheder og et konferenceprogram, der tager udgangspunkt i tidens (og fremtidens) udfordringer, er tiden givet godt ud. Værdien af netværksdelen, videndelen og inspirationsgraden på AUTOMATIK vurderes højt af de besøgende.

Læs mere her