Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage

Dansk Robot Netværk

Bestyrelse
 • Kim Reeslev

  Formand DIRA

  Sales Manager Nordic & Baltic

  KUKA Nordic AB

  kim.reeslev@kuka.dk

  Jeg har 20 års erfaring med robotter og automation, og har siden 2010 stået i spidsen for KUKA´s danske afdeling. Jeg glæder mig til at præge DIRAs aktiviteter og synlighed, så vi kan få flere robotter i arbejde hos danske virksomheder - til gavn for virksomhederne selv, leverandørerne og hele samfundet.

 • Michael Nielsen

  Næstformand DIRA

  Direktør

  Beckhoff Automation aps

  m.nielsen@beckhoff.com

  Jeg har været i automationsbranchen siden 1994, hvor jeg har arbejdet hos Danisco, Lego og Omron. De sidste 13 år har jeg været hos Beckhoff Automation. Som bestyrelsesmedlem vil jeg bidrage til DIRA’s arbejde med at synliggøre robotteknologi og automatisering på det danske marked. Det er væsentligt, at vi er med til at vidensdele og rådgive dansk industri til at udnytte brugen af automation og robotteknologi.

 • Henrik Lykke Lilleholt

  Salgschef

  Lemvigh-Müller A/S

  hlli@lemu.dk

  Med min baggrund som ingeniør arbejder jeg med salg og markedsføring af industri- og procesautomations produkter til industrien og industriens leverandører fra markedets førende producenter. Mit bidrag i DIRA er at være med til at gøre foreningen mere synlig i markedet, og skabe et netværk af virksomheder og personer, der kan fremme danske virksomheders konkurrenceevne.

 • Kurt Nielsen

  Centerchef

  Teknologisk Institut

  kuni@dti.dk

  Jeg har mere end 20 års erfaring med robotteknologi lige fra hands-on implementering af robotløsninger i industrien til udvikling og ledelse af internationale forskning og udviklingsprojekter med budgetter på 100mkr. Jeg har været aktiv i klynge- og innovationsaktiviteter inden for robotteknologi siden 2009 og i DIRA siden 2014. Det er vigtigt, at danske virksomheder arbejder strategisk med udnyttelsen af robotteknologi og formår at få strategi omsat til implementering. Og her spiller DIRA en central rolle.

 • Kasper Hallenborg

  Institutleder

  Syddansk Universitet (Mærsk Mc-kinney Møller Inst)

  hallenborg@mmmi.sdu.dk

  Jeg har en kandidat- samt ph.d.-grad i Software Engineering, og jeg har arbejdet i den akademiske verden i mere end 13 år. Jeg har fungeret som institutleder på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet v. Syddansk Universitet siden 2014, og har blandt andet været med til at etablere SDU's I4.0Lab, hvor mulighederne for tværfagligt samarbejde omkring automatisering og robotteknologi vil være afgørende for konkurrenceevnen i dansk industri fremadrettet.

 • Kim Koertsen

  Direktør

  DanRobotics A/S

  kk@danrobotics.dk

  Med mere end 30 års erfaring indenfor automatiseringsløsninger med robotter har jeg i mit erhvervsvirke stået bag implementering af flere end 500 robotløsninger. Min mission er at gøre de svære teknologiske løsninger simple, anvendelige og brugbare for danske virksomheder. Jeg vil arbejde i bestyrelsen for at formidle kendskabet til automation og robotløsninger til danske virksomheder.

 • Per Martens

  General Manager

  SCHUNK Intec A/S

  per.martens@dk.schunk.com

  Vores mål hos SCHUNK intec A/S er at fastholde og udvikle automation i Danmark således vi kan bibeholde produktion og arbejdspladser i landet men også tiltrække nye virksomheder. Danmark er langt foran vores nabo-lande, når det gælder automation og innovation, men for at bibeholde denne position i fremtiden, kræves endnu mere målrette fokus. DIRA har en vigtig stemme i denne process og jeg ser frem til at præge DIRA i den retning.

 • Brian Duus

  Senior Manager, Sourcing & Manufacturing

  LEGO System A/S

  brian.duus@lego.com

  Som slutbruger og integrator af robotteknologi, har vi hos LEGO System A/S stor interesse i at være på forkant med den teknologiske udviklingen, men samtidig sikre vores produktion imod unødig kompleksitet. Det mit klare mål at sikre at løsninger er simple og med slutbrugerne i fokus. Teknologien skal kunne bruges i det daglige uden indblanding af specialister. Som bestyrelsesmedlem vil jeg arbejde for at kenskabet til og anvendelse af robotteknologi er lige så normalt som det er at bruge vores mobil telefoner.

 • Malene Grouleff

  CEO

  Grouleff Communications

  malene@grouleff.it

  Danske robotter og automationsopfindelser skal blive verdensberømte, og Danmark skal være verdensmester i automatisering. Det er min mission. Jeg tror på eksemplets magt. Det er lærerigt at lytte til slutbrugernes erfaringer med at automatisere, og jo mere danskerne ved om mulighederne i robotter, jo bedre kan vi fremme udbredelsen af automatisering. Jeg har derfor siden 2008 arbejdet med at formidle inspirerende casehistorier, nyheder og trends i tæt samarbejde med aktører på den danske robotscene.

 • Jacob Kjeldsen

  Branchedirektør i Dansk Industri

  Fremstillingsindustrien - en del af DI

  jak@di.dk

  Jeg er uddannet Cand. Polit og har været ansat i Dansk Industri (DI), siden 1998. Jeg var frem til august 2019 chef for DI’s internationale virksomhedsrådgivning og herunder DI’s internationale kontorer i bl.a. USA, Kina, Indien, Rusland og Tyskland. Som medlem af DIRA’s bestyrelse vil jeg styrke samarbejdet mellem medlemmerne af de 2 foreninger og dermed bidrage til styrkelse af danske produktionsvirksomheders konkurrenceevne gennem automatisering og robotteknologi.