Brøndby Stadion 10 - Gunnar Nu Salen, 2605 Brøndby
14/09/2022 14:00 - 14/09/2022 15:15
DIRA

AUTOMATIK konference: AI – Hvad er potentialet?

Hvilken indflydelse har de nye krav vedr. maskinprodukter og deres anvendelse af kunstig intelligens.

EU-Kommissionen fremsendte i 2021 forslag til ny forordning om henholdsvis maskinprodukter og kunstig intelligens. Ultimo 2020 fremsatte den desuden et revideret direktiv om et højt fælles sikkerhedsniveau for net og informationssystemer i hele unionen. Vi laver en nedslag i anvendelsen af AI og hvilke betydninger den nye produktlovgivning får for området.

Program:

Peter Lemcke Frederiksen, Senior Project Manager, Teknologisk institut
Hvad er potentialet i kunstig intelligens og hvordan kan kunstig intelligens skabe konkret værdi for danske SMV’er? Få et hurtigt overblik over potentielle AI use cases og jeres muligheder at deltage i det nationale initiativ AI Denmark.

Henrik Andersen, Managing Director, Inropa
En case hvor man har brugt AI. Hvad har de fået ud af projektet, hvilke overvejelser lå bag før de gik i gang med AI. Hvordan vil vi arbejde med data på sigt, når nu vi har opsamlet en masse viden i form af data. Hvordan bruger med data som ”træning” af maskiner?

Mette Peetz-Schou, Seniorchefkonsulent, DI
Mette Peetz-Schou vil forsøge at belyse forslagets konsekvenser for de danske virksomheder. Hvad udfordringer giver 3 parts godkendelser? Hvilke risikovurderinger rammer os?

Peter Lind Nielsen, IT-advokat, Bech Bruun
Hvilke faldgrupper ser Bech Bruun og hvad skal man som maskinbygger specielt være opmærksom på? Skal kontrakter, samarbejdsaftaler ændres?
Peter Lind Nielsen vil prøve at afdække hvor vi står og hvilke ”myter” vi kan komme omkring.

Tilmeld dig her