Chr Nielsens Vej 3, 8700 Horsens
02/06/2021 09:15 - 02/06/2021 12:00
DIRA

FULDT BOOKET – Virksomhedsbesøg hos VOLA (OBS. ny dato)

Vi har endnu en gang været nødt til at rykke virksomhedsbesøget hos VOLA. Vær derfor obs på, at den nye dato er onsdag d. 2. juni 2021. Her kan du på første hånd få indsigt i, hvordan armaturproducenten har indrettet sin nye fabriksbygning for at maksimere synergieffekterne mellem medarbejdere og robotter.

Du vil blandt andet kunne se de nyligt implementerede selvkørende robotter i aktion, der blev indført for at optimere den interne logistik og sørge for, at VOLA kan holde sig så konkurrencedygtig som muligt og imødekomme den stigende efterspørgsel efter deres produkter.

VOLA har hovedsæde i Horsens, beskæftiger 270 medarbejdere i Danmark og producerer armaturer og tilbehør til køkken og badeværelse i allerhøjeste kvalitet. Mange af virksomhedens produkter er oprindeligt designet af arkitekt Arne Jacobsen og repræsenterer tidløst skandinavisk design. Indtil videre huser virksomhedens nye fabrik ni mobile robotter, der fragter emner frem og tilbage mellem højlager og montagen.

Program:

9.15: Velkommen
9.15 – 10.15: Præsentation af VOLA
10.15  – 11.30: Rundvisning i produktionen
11.30 – 12.00: Afrunding/Q&A + netværk og mulighed for at få en sandwich
12.00: Farvel og tak for i dag.

Arrangementet er fuldt booket. Ønsker du at komme på venteliste, så skriv til netværkskoordinator Kathrine Viskum på info@dira.dk. 

Arrangementet er for betalende medlemmer af DIRA. Er du ikke medlem af DIRA, men ønsker at deltage, så koster det 2.000 kr. for to personer fra samme virksomhed. Skriv til netværkskoordinator Kathrine Viskum på info@dira.dk, hvis du ønsker at tilmelde dig og en kollega. 

DIRA følger myndighedernes anbefalinger omkring COVID-19 tæt, og der kan dermed komme ændringer til overstående arrangement