Forskerparken 10F, Odense
23/08/2023 09:30 - 23/08/2023 15:00
MADE

Open Lab: Robotsikkerhed i produktionsmiljøer

Få inspiration og viden om robotsikkerhed

Kom helt tæt på de seneste robotteknologier og sikkerhedssystemer til MADE Open Lab den 23. August 2023 hos Teknologisk Institut i Odense. Her kan du møde teknologi-leverandører, specialister og forskere til en dag med oplæg, netværk og demonstration af spændende robotteknologi. Du vil få viden om, hvordan ny robotteknologi kan integreres og anvendes i produktionen sikkert og efter gældende lovgivning og standarder med afsæt i konkrete eksempler fra industrien.

Erfaringer, udfordringer og nye muligheder

Dagen byder på korte oplæg fra forskere, specialister og virksomheder, der fortæller og viser aktuelle trends og erfaringer med sikkerhedshåndtering af robotteknologier. Kamstrup vil fortælle om, hvordan de arbejder med sikkerhed i en højteknologisk produktion. Fraunhofer IFF vil fortælle om den nyeste forskning inden for avanceret robotsikkerhed. Og Sikkerhedsstyrelsen og en repræsentant fra Dansk Standards robotudvalgvil fortælle om den nye maskinforordning og standardisering af nye robotteknologier.

Open Lab – Oplev robot- og sikkerheds-teknologier og -systemer

I Teknologisk Institut robotcenteret, vil du efterfølgende have mulighed for at møde en række teknologileverandører, der udstiller på dagen. Her kan du netværke med de andre deltagere og udstillerne samt opleve eksempler på robot- og sikkerhedssystemer.
 
 
Læs mere her