DEIF, Frisenborgvej 33, 7800 Skive
29/08/2024 09:30 - 29/08/2024 12:30
DIRA og DEIF

Virksomhedsbesøg: DEIF – DIRA Automatiseringsprisen 2024

DEIF, som er nomineret til DIRA Automatiseringsprisen 2024, skal have besøg af jury og medlemmer den 29. august klokken 09.30 til 12.30 i Skive.

DEIF A/S sikrer sin leveringsevne gennem en automatisk, intelligent planlægningsalgoritme, som distribuerer materialer fra lagerautomater til produktionsprocesserne på egen hånd.

Det er en integreret løsning, som kombinerer intelligent højniveaustyring, DEIF’s egenudviklede MES-system og fem mobile robotter fra MiR, der står for al intern transport af komponenter og produkter i kit-kasser og PCB-magasiner.

Samtidig sikrer RFID-tags på kasserne og magasinerne, som aflæses under leveringen, at systemet løbende holder overblikket over produktionens status og behov – og derpå kan systemet forudsige og handle med nye leveringer på baggrund af konkret data. Løsningen er blandt andet med til at effektivisere arbejdsgangen og sikrer samtidig et bedre arbejdsmiljø, da robotter nu håndterer logistikarbejdet.

– Det er en interessant automatiseringsløsning med stort potentiale i forhold til skalerbarhed. Selve integrationen af løsningen står for alvor ud, da der er tale om en integration, der løber hele vejen igennem arbejdsprocessen, og en produktionsfacilitet, som er startet fra nul og bygget op derfra. DEIF’s ambition er at opbygge den mest nytænkende og fleksible elektronikproduktion i verden – og dette er et skridt på vejen, lyder det fra juryen.

Partner: GRAU Engineering og SigmaNet

Indstillet af: GRAU Engineering