Industrivej 51, 8660 Stilling, Skanderbrog
06/03/2024 12:00 - 06/03/2024 14:15
DIRA

Virksomhedsbesøg ved Kamstrup

Inden årsmødet onsdag den 6. marts kl. 12.00-14.15, inviterer DIRA medlemmerne på et eksklusivt virksomhedsbesøg hos Kamstrup i Stilling, Skanderborg.
 
 
Du kan tilmelde dig virksomhedshedsbesøget her
 
 
Du kan tilmelde det efterfølgende årsmøde fra klokken 14:30 til 16:30. Du kan tilmelde dig her.

Om virksomhedsbesøget ved Kamstrup
De fleste vil helt sikkert kunne genkende Kamstrups logo fra deres eget hjem, eftersom virksomheden er en af de helt store, når vi snakker udstyr til måling af el, vand og varme.

Og store bliver nutidige virksomheder kun, når produktionen er super-automatiseret. På virksomhedsbesøget vil DIRA medlemmer kunne se rigtig mange robotceller og opleve en robottæthed, som ikke ses mange andre steder i verden.

Men – robotterne kommer ikke af sig selv. Kamstrup har nemlig tradition for at udvikle og teste en del teknologier – før de slipper robotterne løs. Det betyder, at Kamstrup løbende opbygger viden om state-of-the-art teknikker og produktionsmetoder, som kun kan inspirere andre virksomheder til at gå samme vej.

Hør Flemming Møller Hansen, Head of Advanced Manufacturing, fortælle om hvordan man sikrer en højere produktivitet. Også selv om – eller måske netop fordi – man rammer lidt ved siden af en gang imellem.

Der vil være rundvisning i enten el-, vand- eller varme-montagen.

Hvis muligt – så medbring gerne ESD sikre sikkerhedssko.

Foto: 
Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.

Dette arrangement er KUN for DIRA-medlemmer.