Palsgårdvej 5, 7362 Hampen
18/01/2023 13:00 - 18/01/2023 15:30
DIRA

Virksomhedsbesøg hos Palsgaard Spær

Sæt kryds i kalenderen, når DIRA sammen med DI Produktion inviterer på virksomhedsbesøg hos vinderen af DIRA Automatiseringsprisen 2022, Palsgaard Spær. Det er onsdag den 18. januar 2023 kl. 13.00 – 15.30 hos Palsgaard Spær.

Danmarks ældste spærfabrik, Palsgaard Spær, har automatiseret dele af spærproduktionen, og de eneste manuelle opgaver, der er tilbage i den automatiserede proces, er når råvarerne til produktionen ilægges før sav og igen under kontrollen af det færdige spær ved udlæsning af anlægget.

Spærfabrikkens automatiseringsløsning er et beundringsværdigt eksempel på mødet mellem håndværk og teknologi. Sådan lød det fra juryen til DIRA Automatiseringsprisen 2022.

Palsgaard Spær har med automatiseringen øget fabrikkens output med 35 procent, og de har inddraget unge studerende i projektet. Samtidig har medarbejderne nu et bedre arbejdsmiljø med færre udfordrende arbejdsstillinger og løft.

Vi bliver vist rundt på spærfabrikken og får et indblik i, hvad automatiseringen har betydet for Palsgaard Spær.

Obs: Der er et max antal deltagere, så tøv ikke med at melde dig til.

Du kan tilmelde dig her.

Dette arrangement er arrangeret af Dansk Robot Netværk (DIRA) og DI Produktion, og det er for DIRA-medlemmer og for medlemmer af DI.

Er du tilmeldt og udebliver uden afbud, opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms). Afbud skal være givet til DIRA på info@dira.dk senest klokken 12:00 dagen før arrangementets afholdelse.

Foto: 
Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.