Forskerparken 10F, 5230 Odense M
26/08/2021 09:30 - 27/08/2021 13:30
DIRA

DIRA Business og ROBOTBRAG 2021

ROBOTBRAG herunder DIRA Business, der afholdes af Teknologisk Institut og DIRA, har for alvor fået vokseværk. Interessen for arrangementet har i 2019 været så stor, at der afholdes en læringdag for landets uddannelsesinstitutioner.

– Vi har haft en forrygende udvikling i interessen for ROBOTBRAG i de seneste år, og vi glæder os til at åbne dørene op for rekordmange robotaktører og -entusiaster til årets arrangement, lyder det fra Kim Reeslev, bestyrelsesformand for DIRA og Kurt Nielsen, centerchef hos Teknologisk Institut.

ROBOTBRAG og DIRA Business afholdes torsdag den 26. august 2021 og er et samlingspunkt for robotaktører og virksomheder, der er nysgerrige på robotteknologiens nye muligheder. I 2019 deltog mere end 1500 på dagen.

– Vi har store ambitioner for arrangementet, og med de udvidelser vi har foretaget os, gør vi det større end nogensinde før, fortæller begge samstemmende.

En dag til læring

Uddannelse og robotter går arm i mekanisk arm. Det mener man i hvert fald ved Teknologisk Institut og DIRA, der forventer besøg fra mindst 600 elever og studerende på den nye læringsdag, de afholder den 27. august 2021.

– Vi vil gerne udnytte muligheden for at bygge broer til landets uddannelsesinstitutioner, så vi i endnu højere grad kan samarbejde om at skabe innovative løsninger på nogle af industriens største udfordringer, fortæller Kim Reeslev.

Dagen er målrettet erhvervsskoler, erhvervsakademier, universiteter samt øvrige interesserede studieretninger fra hele landet. Her står relevante fagpersoner til rådighed med oplæg, besvarelse af spørgsmål og demonstrationer af nogle af de nyeste teknologier, som er under udvikling.

– Det er en oplagt mulighed for os at vise vores elever fra Erhvervsuddannelserne, hvilke muligheder og udfordringer robotindustrien står over for lige nu. Automation og robotteknologi bliver en større og større del af vores samfund – specielt interaktionen og samarbejdet med robotterne er under stærk udvikling. Vores elever vil komme ud på et arbejdsmarked, hvor kompetencerne omkring robotter bliver et større og større ønske. Det er vores unge der skal være med til at forme og udvikle det, som vi ser lige nu, fortæller Eric Christopher Oscar Wanscher, videnscenterchef på Syddansk Erhvervsskole

Robotterne arbejder hele dagen – sideløbende med konferenceoplæggene. Det vil der være mulighed for at deltage i nedenstående, tidsspecifikke aktiviteter. Du kan se konferenceprogrammet her.

Du kan tilmelde dig som besøgende til DIRA Business og ROBOTBRAG 2021 her.

Udstillerliste

Standbooking til DIRA Business 2021

Det er muligt at booke en stand til DIRA Business og ROBOTBRAG d. 26. og 27. august 2021. Udstillingen er udvidet med en ekstra dag, hvor det vil være muligt for landets uddannelser at deltage. I 2019 slog DIRA Business og ROBOTBRAG rekord med 1500 deltagere på dagen og DIRA måtte melde udsolgt med hele 69 udstillere.

Vil du sikre dig en plads til DIRA Business og ROBOTBRAG, så skriv til info@dira.dk eller ring på 72 20 20 73

Priser:

Indenfor*: 1600 kr. pr. kvm.  (ekskl. moms)

Udenfor**: 1000 kr. pr. kvm. (ekskl. moms)

*i 400 m2 luksustelt og i SDSIs lokaler 
** Udendørsareal til for eksempel udstillingsbusser eller lignende

obs. for at kunne booke en stand til DIRA Business og ROBOTBRAG skal man være medlem af DIRA. Et medlemskab af DIRA koster 6.900 kr excl. moms for et år og dækker alle medarbejdere i virksomheden.


DIRA følger myndighedernes anbefalinger omkring COVID-19 tæt og der kan dermed komme ændringer til overstående arrangement