Lindø Industripark, Kystvejen 100, 5330 Munkebo
27/02/2020 09:15 - 27/02/2020 16:00
MADE

MADE Open Lab: 3D-print til agilt industrielt brug i stor skala

Vær med til at indvie FORCE Technologys nye facilitet på Lindø i festlige og faglige rammer og kom et skridt eller to foran konkurrenterne med ny viden.

Vær med til at indvie FORCE Technologys nye facilitet på Lindø i festlige
og faglige rammer og kom et skridt eller to foran konkurrenterne med ny viden.

Nye muligheder gemmer sig bag den røde snor

MADE Open Lab på Lindø bliver en dag med fejring, faglighed og fællesskab. Første del af arrangementet byder på en festlig åbningsceremoni, hvor den røde snor til FORCE Technologys nye facilitet på Lindø bliver klippet over, og der vil være prominente talere og blive skålet i champagne.

Skab værdi med de nye muligheder

Efter indvielsen er fokus på det faglige udbytte, når den nye Multiprocess Large Scale 3D-printer tændes for første gang ved den praktiske demonstration.

Her får du en unik mulighed for at se, hvordan det nu kan lade sig gøre at printe emner i stor skala og reparere dyre emner. Som deltager bliver du vist rundt i de nye faciliteter og får en indføring i nye fremstillingsmetoder.

Forstå potentialet bag AM og 3D-print

Open Lab byder på faglige oplæg, når vi sætter fokus på, hvilke store potentialer der gemmer sig bag Additiv fremstilling og 3D-print.  Især tre fordele er væsentlige: 1. Øge produktiviteten hos danske produktionsvirksomheder, 2. Skabe nye innovative og konkurrencedygtige produkter, 3. Teknologierne givet et betydeligt lavere ressourceforbrug, hvilket giver en langt mere grøn og bæredygtig produktion.

DTU fortæller om den seneste forskning, Addifab holder indlæg om agil integration, og Terma giver indsigt i perspektiverne i stor skala print for en ordreproducerende virksomhed.

Desuden vil du kunne stille spørgsmål til specialister fra Alexiou & Tryde, Damvig A/S, Voxen Technology, 3D Printhuset, Teknologisk Institut og Addifab ApS, der alle udstiller på Open Lab.

Tilmeldning sker via MADE’s hjemmeside.

LINK