Nymøllevej 6, 3540 Lynge
26/06/2019 13:00 - 26/06/2022 16:00
DIRA

Virksomhedsbesøg v. Widex

Widex: Kom på virksomhedsbesøg hos en af verdens førende producenter af høreapparater

 

Den globale virksomhed Widex, som laver høreapparater og tilbehørsprodukter til høreapparater, åbner dørene for DIRAs medlemmer den 26. juni. Widex’ høreapparater forhandles i mere end 100 lande over hele verden, og virksomheden har over 4000 ansatte globalt.

Widex har innovation i højsædet og står blandt andet bag verdens første 100% digitale i-øret-høreapparat og revolutionerende trådløs teknologi. Widex er netop blevet sammenlagt med tyske Sivantos – det tidligere Siemens-ejede høreapparatselskab, og fusionen skal skabe en virksomhed med en af de stærkeste forsknings- og udviklingsressourcer i høreapparatsbranchen.

Widex har i dag en global markedsandel på lidt over 8%, mens Sivantos sidder på omkring 15%. På virksomhedsbesøget kommer du helt tæt på produktionen. Du får blandt andet mulighed for at se Widex’ forskellige produktionslinjer – både manuelle og halvautomatiske, så man virkelig kan få øje på optimeringsprocesserne. Derudover får du også et indblik i virksomhedens fuldautomatiske robotanlæg.