Online arrangement
03/03/2021 14:30 - 03/03/2021 17:00
DIRA

Virtuelt årsmøde i DIRA: Nikolaj Sonne sætter ord på fremtiden

Vi ville meget gerne mødes med jer til DIRAs årsmøde, men på grund af Covid-19 restriktioner bliver årsmødet i 2021 virtuelt.

Som DIRA-medlem inviteres du hermed til virtuelt årsmøde i Dansk Robot Netværk – DIRA – onsdag den 3. marts 2021 klokken 14.30-17.00.

Det er vigtigt, at du tilmelder dig arrangementet her, så vi senere kan sende dig et link.

Årsmødet i DIRA giver dig mulighed for at have medbestemmelse i et innovativt og aktivt netværk for udviklere, leverandører, slutbrugere, myndigheder og mange andre med interesse for robotteknologi.

Vejen gennem teknologi-junglen

Journalist Nikolaj Sonne skal være med til at skyde årsmødet i DIRA i gang med et blik på, hvor teknologien bevæger sig hen – både ude hos danskerne men også i industrien.

Du kender ham nok bedst som det friske pust, der i DR 2-programmet ”So Ein Ding” testede og kommenterede den enorme elektronik-jungle, der for mange danskere kan virke uoverskuelig. Han styrede programmet med en god portion af dansk ironi, viden til teknologi og udvikling og et øje for, hvad der rørte sig hos danskerne – når det kom til nye teknologier.

Et år i netværket

På årsmødet vil DIRAs formand, Kim Reeslev, fremlægge sin beretning om, hvordan det står til i netværket. Derefter vil regnskabet for 2020 og budgettet for 2021 blive gennemgået.

Efterfølgende skal der vælges repræsentanter og suppleanter til bestyrelsen. Ønsker du at opstille som medlem/suppleant til DIRAs bestyrelse, beder vi dig om at skrive til info@dira.dk senest den 3. februar 2021.

Og har du forslag til dagsordenen, skal du ifølge vedtægterne også skrive til info@dira.dk inden den 3. februar 2021.

Du kan læse DIRAs vedtægter med beskrivelse af dagsorden her.

I tvivl om, hvordan du tilmelder dig? Se vores video-guide her

Obs. dette arrangement er kun for DIRA-medlemmer. Ønsker du at blive medlem af DIRA koster det årligt 6.900 kr. ekskl. moms.