Tilbage

Book din stand til DIRA Business 2023

DIRA Business og ROBOTBRAG 2022 var større end nogensinde før med udendørsområde til droner og mobile robotter, område til robotstartups og endnu flere DIRA-medlemsstande. Vær med når vi gentager succesen i 2023.

Der er 5 måneder og 24 dage til DIRA Business og ROBOTBRAG 2023.

Og det er tid til, at du skal booke din stand til din virksomhed, hvis du vil være sikker på at få en plads.

DIRA Business og ROBOTBRAG 2023 er nemlig lige om lidt, og du kan stadig nå at få en plads som udstiller.

Det var et brag af et ROBOTBRAG og DIRA Business 2022, og der blev slået flere rekorder på de to dage, hvor robotfolk, nysgerrige virksomheder og studerende var samlet.

Den succes vil vi gerne gentage til ROBOTBRAG og DIRA Business 2023 den 3. og 4. maj, hvor man kan opleve nutidens og fremtidens robotter, og hvordan de kan hjælpe i danske virksomheder.

Du kan få inspiration til dit næste skridt med robotter og automation og få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi. Det er også en mulighed for, at robotaktører og virksomheder, der er nysgerrige på robotteknologiens nye muligheder, kan samles.

 

Hvor vil du stå?

Interessen var virkelig stor til DIRA Business og ROBOTBRAG 2022, og alt tyder på, at den er det igen.

Der er stadig plads tilbage til DIRAs medlemmer i en robothal, et cirkustelt eller på udendørsarealet, som var en stor succes til sidste års brag.

Men du skal ikke tøve for længe med at booke en standplads, da det allerede nu går stærkt med at få solgt de ledige kvadratmeter.

Du skal blot sende en mail til info@dira.dk.