Tilbage

Det er lige om lidt: Book din stand til DIRA Business 2022

DIRA Business og ROBOTBRAG 2021 var større end nogensinde før. I 2022 udvider DIRA igen, så der er plads til flere udstillere og dermed mere inspiration.

Der er ikke lang tid til.

DIRA Business og ROBOTBRAG 2022 er lige om lidt, og du kan stadig nå at få en plads som udstiller.

Det var et brag af et DIRA Business og ROBOTBRAG 2021, og der blev slået flere rekorder på de to dage, hvor robotfolk, nysgerrige virksomheder og studerende var samlet.

Men DIRA Business og ROBOTBRAG 2022 den 5. og 6. maj bliver endnu større.

I 2021 udvidede Dansk Robot Netværk (DIRA) sammen med Teknologisk Institut pladsen til udstillere med et kæmpestort cirkustelt, hvilket resulterede i, at hele 76 udstillere valgte at vise deres ideer og teknologi frem.

Udvider med udendørsareal

Interessen var så stor, at DIRA Business og ROBOTBRAG i 2022 får vokseværk – igen.

Udover al den plads, der var i 2021, får DIRAs udstillere også mulighed for at købe en stand på et udendørsareal, som blive dedikeret til udendørs robotter og droner.

Robotter triller efterhånden rundt i mange danske virksomheder og transporterer effektivt varer, komponenter eller andet godt rundt mellem afdelinger og maskiner.

Men for mange er opgaverne også rykket uden for, hvor robotterne både kan hjælpe til i luften og på jorden.

Udviklingen og efterspørgslen er så stor, at Dansk Robot Netværk (DIRA) frem over vil tilbyde endnu mere til dem, der er interesseret i de mobile udendørs robotter.

Bliv en del af næste brag

DIRA og Teknologisk Institut glæder sig allerede til næste DIRA Business og ROBOTBRAG, og det kan vi også se, at DIRAs medlemmer gør.

Planlægningen af DIRA Business og ROBOTBRAG 2022 den 5. og 6. maj er i fuld gang, og hvis du vil være garanteret en plads som udstiller til DIRA Business, kan du booke din stand – både i en robothal, i et cirkustelt eller på det nye udendørsareal. Tøv endelig ikke for længe, da det går stærkt med at få solgt de ledige kvadratmeter.

Ønsker du at booke en stand, så kontakt os på info@dira.dk.