Tilbage

DIRA ser frem til 2021

2021 bliver et år med endnu flere faglige arrangementer og flere fordele til DIRAs medlemmer.

Så har vi taget hul på et frisk nyt år.

Året 2021 er begyndt, og DIRA er derfor i fuld gang med forberedelserne til et år fyldt med faglige arrangementer.

DIRA er en unik ramme til at skabe stærke netværksrelationer og udvide viden om robot- og automationsbranchen.

– Vi er et netværk, der mødes. Og det skal vi blive ved med – både online og hvis det kan lade sig gøre fysisk, siger netværkskoordinator i DIRA, Kathrine Viskum Rasmussen.

I 2021 vil DIRA sikre, at medlemmerne får adgang til endnu mere faglighed. Det skal blandt andet ske gennem flere faglige arrangementer og endnu mere deling af danske nye robotløsninger og viden.

Men 2021 bliver også året, hvor DIRA løfter blikket lidt højere end normalt og stiller mere skarpt på nogle af de robotnyheder, der er ude i verden. Det er både nyheder, der kan have indflydelse på det danske robotland, men også internationale nyheder, der kan fascinere og inspirere.

Et online møde
I 2021 bliver det spændende at se, hvilken form netværkene rundt omkring skal have. Mulighederne er mange, og DIRA er klar til at gribe enhver mulighed for såvel et virtuelt møde som et fysisk, når vi igen kan det.

For selvom fremtiden ser lidt usikker ud, når det kommer til COVID-19 og mulige restriktioner, så kan man som DIRA-medlem være helt sikker på, at der bliver arbejdet for, at der skabes et rum, hvor robot- og automationsbranchens fagfolk kan samles og dele ny viden fra og om markedet.

Den 3. marts 2021 indkaldes alle DIRA-medlemmer til årsmøde 2021. Men denne gang bliver mødet et online arrangement.

Fyldt med fordele
Som medlem af DIRA får du adgang til en række fordele. Du bliver tilbudt at komme med på en række virksomhedsbesøg, hvor du får mulighed for at se, hvordan forskellige danske virksomheder udnytter robotteknologi til at blive konkurrencedygtige.

DIRA er desuden partner for Automatik- og hi-messerne, hvilket betyder, at DIRAs medlemmer opnår mange fordele, herunder en væsentlig rabat ved køb af stand.

DIRA Business og ROBOTBRAG – der giver nysgerrige virksomheder mulighed for at komme ind og få et kig på morgendagens robotteknologi – satte sidste gang, det blev afholdt i 2019, rekord med over 1.500 deltagere. Og i foråret 2020 var der allerede rekordstor interesse for arrangementet.

DIRA Business og ROBOTBRAG bliver afholdt den 26. og 27. august 2021 i Odense. Arrangementet er blevet forlænget med en dag. Første dag bliver målrettet industrien, hvor andendagen er en læringsdagsdag. Som medlem af DIRA får du adgang til at udstille til DIRA Business.

Endelig uddeler DIRA også to priser hvert år: DIRA Automatiseringsprisen og DIRA Teknologiprisen.

Du får som medlem adgang til nyheder og annonceringer af de ovenstående aktiviteter gennem DIRAs nyhedsbrev og hjemmeside.