Tilbage

DIRA ser frem til 2024

den 18. januar 2024

2024 bliver et år fyldt med mange aktiviteter og arrangementer til fordel for DIRA-medlemmer.

I takt med at DIRA har taget hul på et nyt, frisk år, har medlemmer af DIRA en masse spændende aktiviteter at se frem til.

Året er godt i gang, og det er DIRA også med forberedelserne til et år fyldt med virksomhedsbesøg, faglige arrangementer, netværksgruppemøder for slutbrugere og meget mere.

– Vi er et aktivt netværk, der mødes, vidensdeler og inspirerer hinanden. Og netop det, er der behov for, for at kunne navigere gennem med den hastige teknologiske udvikling, der præger automationsbranchen, siger netværksleder i DIRA, Kathrine Viskum Rasmussen.

I 2024 vil DIRA derfor fortsætte med at udvide medlemmernes viden om robot- og automationsbranchen, og dertil være med til at danne rammerne for stærke netværksrelationer.

DIRA Årsmøde 2024 og virksomhedsbesøg ved Kamstrup

DIRA Årsmøde afholdes den 6. marts 2024 hos Kamstrup i Stilling, Skanderborg. Udover årsberetning samt gennemgang af regnskab og budget, får medlemmerne mulighed for at stille spørgsmål og forslag til bestyrelsen og sekretariatet. Desuden er der valg om tre pladser i bestyrelsen.

Inden årsmødet, inviterer DIRA medlemmerne på et eksklusivt virksomhedsbesøg hos Kamstrup, der producerer forbrugsmålere til vand, varme og el. Kamstrup er blandt de virksomheder i Danmark, som har den største robottæthed – målt på kørende robotter per medarbejder.

Besøget hos Kamstrup er kun begyndelsen på en spændende række af virksomhedsbesøg, som DIRA har planlagt for 2024. I løbet af året inviterer DIRA medlemmerne på yderligere fem virksomhedsbesøg, hvoraf tre af dem er de nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2024.

Mere for slutbrugerne – særligt for SMV’erne

DIRA driver nu tre netværksgrupper for slutbrugere som mødes 3-4 gange om året. I 2023 blev netværksgruppen for SMV’ere oprettet, som er et netværk for mindre virksomheder. Et godt netværk giver både små og store slutbrugerne et bedre grundlag for at foretage gode robotinvesteringer og for at undgå faldgruber i deres automatiseringsrejse. Derfor udvider DIRA i år tilbuddet med flere netværksgrupper og medlemmer.

Fyldt med fordele

Som medlem af DIRA får du og din virksomhed adgang til en række fordele. Du vil modtage eksklusive invitationer til en række virksomhedsbesøg, hvor du med backstage pas kommer til at se og høre, hvordan forskellige danske virksomheder udnytter robotteknologi i deres produktion.

DIRA er MCH’s partner på AUTOMATIK- og hi-messerne, hvilket betyder, at DIRA’s medlemmer blandt andet får en væsentlig rabat ved køb af stand.

DIRA Business og ROBOTBRAG – der giver nysgerrige virksomheder mulighed for at komme ind og få et kig på morgendagens robotteknologi – satte i 2023 rekord med over 3000 deltagere og rekordstor tilfredshed fra udstillerne.

DIRA Business og ROBOTBRAG bliver afholdt den 30. og 31. maj 2024 i Odense. Første dag bliver målrettet industrien, hvor andendagen er en læringsdag. Som medlem af DIRA får du adgang til at udstille til DIRA Business.

Over 70 procent af standpladserne til DIRA Business 2024 er allerede booket. Så overvejer du at udstille, skal du booke en stand i god tid. Du kan se, hvordan du booker en stand her.

Derudover anerkendes enestående teknologiske produkter og automatiseringsløsninger inden for branchen, ved den årlige uddeling af DIRA Teknologiprisen og DIRA Automatiseringsprisen.

Som medlem får du adgang til nyheder og annonceringer af de ovenstående aktiviteter gennem DIRA’s nyhedsbrev og hjemmeside.