Tilbage

Én uge tilbage: Indstil din automatiseringshistorie NU

Du skal skynde dig at indstille din inspirerende automatiseringsløsning til DIRA Automationsprisen 2022. Der er nemlig kun én uge tilbage inden muligheden for at indstille lukker.

Nu er der ikke lang tid til, at du skal have indstillet lige nøjagtig den automatiseringsløsning, som du mener fortjener hæder.

Der er nemlig kun en uge tilbage inden muligheden for at indstille til DIRA Automatiseringsprisen 2022 lukker.

Så kan du sætte ord som imponerende, inspirerende og innovativ på en automationshistorie hos dig eller nogle du kender, så skynd dig at sende indstillingen af robotløsningen til Dansk Robot Netværk (DIRA)

DIRA Automatiseringsprisen 2022 uddeles hvert år til en dansk slutbruger med en god automatiseringshistorie med udgangspunkt i robotteknologi – og hæderen kommer til at smitte af på leverandøren bag løsningen.

Nytænkning, fremdrift, kreativitet og ikke mindst udvikling er nogle af de kriterier, som vinderen af DIRA Automatiseringsprisen 2022 skal besidde.

Prisen skal være med til at øge kendskabet til mulighederne ved indførelse af robotteknologi og inspirere andre ved at vise unikke løsninger og processer på robotteknologi og relateret automatisering. Prisen præmierer også innovative og modige robotapplikationer under hensyntagen til virksomhedens størrelse og formåen.

Modtageren af DIRA Automatiseringsprisen 2022 bliver fundet af en kompetent jury, der repræsenterer forskningsinstitutioner, presse, interesseorganisationer samt industrien. Juryen består af Ole Madsen fra Aalborg Universitet, Laurids Hovgaard, journalist fra Ingeniøren, Nigel Edmondson, administrerende direktør i MADE, Peter Krogh fra VOLA og Dorte Martinsen fra virksomheden BM Silo. Derudover sidder sidste års vinder af prisen også med i juryen. Det er Martin Høgsbjerg fra Danfoss Drives.

De nominerede løsninger offentliggøres omkring 14 dage efter fristen for indstillinger. Herefter besøger juryen og DIRAs medlemmer de tre nominerede virksomheder for at kigge nærmere på de spændende robotløsninger.

Indstil til DIRA Automatiseringsprisen 2022 her.