Tilbage

Indstil din robotløsning eller teknologi nu

Kan du sætte ord som imponerende, inspirerende og innovativ på en ny teknologi eller et automationsprojekt hos jer?

Så er det nu du skal indstille teknologien eller robotløsningen til én af Dansk Robot Netværks (DIRAs) to priser – DIRA Teknologiprisen 2021 og DIRA Automatiseringsprisen 2021.

Men du skal indstille nu, for du har kun indtil den 14. maj 2021.

Indstil til DIRA Teknologiprisen 2021

DIRA Teknologiprisen 2021 uddeles til et nyt og unikt produkt, som er et resultat af udnyttelse af ny teknologi. Prisen skal være med til at skabe mere opmærksomhed om nye teknologiske muligheder og ikke mindst inspirere robot- og automationsbranchen til udvikling af nye, innovative produkter.

For at kunne indstille sit produkt til DIRA Teknologiprisen 2021, skal produktet kunne købes og leveres til danske kunder inden for seks måneder, produktet skal være med til at berige den danske robot- og automationsbranche og til sidst skal produktet også kunne fremvises til DIRA Business.

Til at finde modtageren af DIRA Teknologiprisen 2021 er en kompetent jury, der vurderer produkterne. Juryen repræsenterer entreprenørskab, presse, forskningsinstitutioner, interesseorganisationer samt industrien og består af Lasse Kieffer, tidligere stifter af Purple Robotics, Bjørn Godske, journalist på Ingeniøren, John Christiansen, head of R&D Automation hos LEGO og Claus Thorup Albjerg, erhvervskundechef i Vækstfonden.

De nominerede produkter bliver fremvist på ROBOTBRAG og DIRA Business i Odense den 26. og 27. august 2021, hvor de får en 4 kvadratmeter stor stand. Prisen overrækkes på den 26. august 2021.

Indstil dit produkt til DIRA Teknologiprisen 2021 her.

Indstil til DIRA Automatiseringsprisen 2021

Gode automatiseringsløsninger stormer frem rundt omkring i landet – og nu skal du indstille den, som du synes fortjener hæder.

DIRA Automatiseringsprisen 2021 uddeles hvert år til en dansk slutbruger med en god automatiseringshistorie med udgangspunkt i robotteknologi – og hæderen kommer til at smitte af på leverandøren bag løsningen.

Nytænkning, fremdrift, kreativitet og ikke mindst udvikling er nogle af de kriterier, som vinderen af DIRA Automatiseringsprisen 2021 skal besidde.

Prisen skal være med til at øge kendskabet til mulighederne ved indførelse af robotteknologi og inspirere andre ved at vise unikke løsninger og processer på robotteknologi og relateret automatisering.

Modtageren af DIRA Automatiseringsprisen 2021 bliver fundet af en kompetent jury, der repræsenterer forskningsinstitutioner, presse, interesseorganisationer samt industrien. Juryen består af Ole Madsen fra Aalborg Universitet, Laurids Hovgaard, journalist fra Ingeniøren, Nigel Edmondson, administrerende direktør i MADE, Peter Krogh fra VOLA og vinder af DIRA Automatiseringsprisen 2020, Dorte Martinsen fra virksomheden BM Silo og Tina Beith fra Aalborg Universitets Hospital.

De nominerede løsninger offentliggøres cirka 14 dage efter fristen for indstillinger. Herefter besøger juryen – og om muligt DIRAs medlemmer – de tre nominerede virksomheder for at kigge nærmere på de spændende robotløsninger.

DIRA Automatiseringsprisen 2021 vil blive overrakt på åbningsdagen for hi21 den 5. oktober 2021.

Indstil dit produkt til DIRA Automatiseringsprisen 2021 her.