Tilbage

Indstil nu til DIRA Teknologiprisen og DIRA Automatiseringsprisen

12. januar 2023

Sidder du med en ny teknologi eller en automatiseringsløsning, der har gjort en stor forskel for din virksomhed? Så indstil den nu til én af Dansk Robot Netværks to priser.

Der er aldrig en god grund til ikke at hylde andre eller sig selv – og slet ikke når det kommer til ny teknologi og automatisering.

Så skynd dig at indstille en innovativ teknologi eller en spændende robotløsning til én af Dansk Robot Netværks (DIRAs) to priser – DIRA Teknologiprisen 2023 og DIRA Automatiseringsprisen 2023.

Teknologien eller løsningen skal være imponerende, inspirerende og innovativ for at blive indstillet til priserne. Men du skal gøre det nu, for du har kun indtil den 17. marts 2023 til at indstille din teknologi og indtil den 30. maj 2023 til at indstille din automatiseringsløsning.

INDSTIL TIL DIRA TEKNOLOGIPRISEN 2023

DIRA Teknologiprisen 2023 uddeles til et nyt og unikt produkt, som er et resultat af udnyttelse af ny teknologi. Prisen skal være med til at skabe mere opmærksomhed om nye teknologiske muligheder og ikke mindst inspirere robot- og automationsbranchen til udvikling af nye, innovative produkter.

For at kunne indstille sit produkt til DIRA Teknologiprisen 2023, skal produktet kunne købes og leveres til danske kunder inden for seks måneder, produktet skal være med til at berige den danske robot- og automationsbranche og til sidst skal produktet også kunne fremvises til DIRA Business.

Til at finde modtageren af DIRA Teknologiprisen 2023 er en kompetent jury, der vurderer produkterne. Juryen repræsenterer entreprenørskab, presse, forskningsinstitutioner, interesseorganisationer samt industrien og består af Bjørn Godske, journalist ved Ingeniøren, Lasse Kieffer, iværksætter og entreprenør, John Christiansen, Head of R&D Automation, LEGO og Jens Johansen, Porteføljekundechef i Vækstfonden.

De nominerede produkter bliver fremvist på ROBOTBRAG og DIRA Business i Odense den 3. og 4. maj 2023, hvor de får en fire-kvadratmeter-stor stand. Prisen overrækkes den 3. maj 2023.

Indstil dit produkt til DIRA Teknologiprisen 2023 her.

 

INDSTIL TIL DIRA AUTOMATISERINGSPRISEN 2023
Gode automatiseringsløsninger stormer frem rundt omkring i landet – og nu skal du indstille den, som du synes fortjener hæder.

DIRA Automatiseringsprisen 2023 uddeles hvert år til en dansk slutbruger med en god automatiseringshistorie med udgangspunkt i robotteknologi – og hæderen kommer til at smitte af på leverandøren bag løsningen.

Nytænkning, fremdrift, kreativitet og ikke mindst udvikling er nogle af de kriterier, som vinderen af DIRA Automatiseringsprisen 2023 skal besidde.

Prisen skal være med til at øge kendskabet til mulighederne ved indførelse af robotteknologi og inspirere andre ved at vise unikke løsninger og processer på robotteknologi og relateret automatisering.

Modtageren af DIRA Automatiseringsprisen 2023 bliver fundet af en kompetent jury, der repræsenterer forskningsinstitutioner, presse, interesseorganisationer samt industrien. Juryen består af Ole Madsen fra Aalborg Universitet, Laurids Hovgaard, journalist fra Ingeniøren, Nigel Edmondson, administrerende direktør i MADE, Peter Krogh fra VOLA, Dorte Martinsen fra SMV360 og Martin Høgsbjerg fra Danfoss Drives. Derudover sidder sidste års vinder af prisen fra Palsgaard Spær også med i juryen.

De nominerede løsninger offentliggøres cirka 14 dage efter fristen for indstillinger, som er den 30. maj 2023. Herefter besøger juryen og DIRAs medlemmer de tre nominerede virksomheder for at kigge nærmere på de spændende robotløsninger.

Indstil dit produkt til DIRA Automatiseringsprisen 2023 her.

Prisen overrækkes til hi-messen i oktober.