Tilbage

Mød DIRA på hi21 – overrækkelse, netværksfrokost og Technomania

Dansk Robot Netværk (DIRA) står klar til en snak, når den nyeste viden bliver delt og vist frem til hi21 den 5.-7. oktober i Messecenter Herning.

Dansk Robot Netværk (DIRA) har en stand, en netværksfrokost, deltagelse i Technomania og overrækkelse af DIRA Automatiseringsprisen 2021.

Alt sammen på hi21 den 5.-7. oktober 2021 i Messecenter Herning.

Hele hi-messen bliver skudt i gang, når DIRA Automatiseringsprisen 2021 bliver overrakt til åbningen af den store messe, der rummer industriens mange innovative ideer, løsninger og produkter.

DIRA Automatiseringsprisen 2021 uddeles hvert år til en dansk slutbruger med en god automatiseringshistorie sammen med at mulige tilknyttede integratorer også hædres.

Læs mere om de nominerede her.

Kaffe og netværk

Der er helt utroligt mange stande på hi-messen, og selvfølgelig har DIRA også en stand, hvor du kan komme og tage en snak med os og få en kop kaffe.

Og det stopper ikke der.

Onsdag den 6. oktober klokken 12-13 har DIRA arrangeret en netværksfrokost for netværkets medlemmer sammen med Fremstillingsindustrien.

Inspirationsoplæg på Technomania

DIRA slutter hi-messen af med IDAs store teknologievent Technomania torsdag den 7. oktober.

Her har DIRA arrangeret en hel dag på Tech Stage med spændende oplæg, hvor man blandt andet kan blive klogere på robotter i dansk produktion nu og fremover. Der vil være mulighed for at komme helt tæt på inspirationscases fra nogle virksomheder, som er godt i gang med automatisering.

Der kommer til at være oplæg fra Fremstillingsindustrien, Danfoss, SEW North Filtration, Future Rundbuehaller, Migatronic Automation, SICK og DIRA selv.

Du kan læse mere om DIRAs dag på Technomania og tilmelde dig her:

Sådan kommer din virksomhed i gang med automatisering (del 1) | IDA

Sådan kommer din virksomhed i gang med automatisering (del 2) | IDA

KOM I GANG! Lær at anvende smarte teknologier | IDA

Learn from the best abroad – SICK in Freiburg | IDA