Tilbage

Morgendagens udendørsrobotter er både til lands og i luften

DIRA sætter ekstra stor fokus på udendørsrobotter – både dem, der bevæger sig rundt på jorden og dem, der er at finde i himlen.

Robotter triller efterhånden rundt i mange danske virksomheder og transporterer effektivt varer, komponenter eller andet godt rundt mellem afdelinger og maskiner.

Men for mange er opgaverne også rykket uden for, hvor robotterne både kan hjælpe til i luften og på jorden.

Udviklingen og efterspørgslen er så stor, at Dansk Robot Netværk (DIRA) frem over vil tilbyde endnu mere til dem, der er interesseret i de mobile udendørs robotter.

Foredrag, forbindelser og fadøl

DIRA er gået sammen med Teknologisk Institut om at lave et gratis arrangement den 19. november 2021 klokken 12.30-15.00 om fremtidens intelligente og autonome udendørsrobotter.

Her kan du komme og få et overblik over, hvilket potentiale der er i de autonome udendørsrobotter. Du kan se nogle af robotterne, og du kan netværke med en fadøl i hånden med alle de andre, der også kommer.

Specialist Jonas Bæch fra Teknologisk Institut vil fortælle om erfaringer og anvendelsesmuligheder med udendørsrobotten Spot. Han vil vise robothunden frem for sidste gang, inden den igen skal tilbage til Boston Dynamics.

Derefter vil Niels Jul Jacobsen, der er administrerende direktør i Capra Robotics, fortælle om det kæmpe potentiale, der ligger i mobile robotter, der kan bevæge sig uden for i al slags vejr for at lave en opgave.

Specialist hos Teknologisk Institut Mathias Flindt vil efterfølgende komme og fortælle om markedet og potentialet for udendørsrobotter i luften – droner.

Til slut vil der være fredagssnak, fadøl og mulighed for at få fingrene i nogle af de omtalte robotter.

TILMELD DIG HER

Et brag med flere robotter

Det er ikke kun her i slutningen af 2021, at DIRA sætter fokus på udendørsrobotterne.

Også i 2022 vil robotnetværket holde arrangementer, der i høj grad kommer til at handle om de udendørsrobotter.

Faktisk er interessen for disse robotter så stor, at DIRA endnu en gang har valgt at udvide ROBOTBRAG og DIRA Business 2022 med plads til flere robotter. Udover al den plads, der var i 2021, får DIRAs udstillere også mulighed for at købe en stand på et udendørsareal, som blive dedikeret til udendørsrobotter og droner.

Planlægningen af ROBOTBRAG og DIRA Business 2022 den 5. og 6. maj er allerede gået i gang, og hvis du vil være garanteret en plads som udstiller til DIRA Business, kan du allerede nu booke din stand – både i en robothal, i et cirkustelt eller på det nye udendørsareal.