Tilbage

ROBOTBRAG 2021 åbner op – du kan nu komme hele dagen

Nu er der ikke lang tid igen.

Om mindre end fire uger bliver robotternes 100-års fødselsdag fejret, når Teknologisk Institut og Dansk Robot Netværk (DIRA) atter åbner dørene til et brag af en robotfest den 26. og 27. august i Odense.

Mange tilmeldte – men plads til flere

De sidste ting er ved at falde på plads i planlægningen af årets ROBOTBRAG – næsten alle udstillerpladser er booket, mange gæster har allerede tilmeldt sig og programmet for dagene er pakket med spændende og inspirerende oplevelser til dem, der vil opleve nutidens og fremtidens robotter.

Selvom mange allerede har tilmeldt sig, er der stadig plads til dig, der enten vil have en standplads eller blot vil med som oplever og gæst.

Du kan tilmelde dig her

Tryghed frem for alt

Det glæder os at kunne meddele, at de nye retningslinjer betyder, at vi kan åbne mere op for robotfesten. Det betyder, at man ikke længere kun kan deltage i det tidsrum, som man har tilmeldt sig – altså enten formiddag eller eftermiddag – men at man kan komme og være med hele dagen i tidsrummet 9:30-16:30.

Der vil selvfølgelig stadig være forholdsregler i form af loft for antal personer i samme rum, gåretninger og krav om gyldigt coronapas, så vi kan opleve robotterne og samles i et trygt miljø, hvor vi passer på hinanden.

Mulighed for køb af frokost

Vi serverer gratis fødselsdagskage og kaffe, men vær opmærksom på, at man selv skal sørge for frokost. Der vil være mulighed for at købe frokost i et par opstillede madboder.

Du kan finde flere informationer om ROBOTBRAG 2021 herunder DIRA Business her: www.teknologisk.dk/robotbrag