Tilbage

Samarbejdspartnere fandt hinanden til DIRA BUSINESS og ROBOTBRAG

Manglende viden om mulighederne, manglende tid og manglende kompetencer er blot nogle af de barrierer, som små- og mellemstore virksomheder står overfor, når det kommer til indføring af robotter i deres produktion.

Sådan lyder det i rapporten ”Små skridt med robotter vinder i det lange løb” fra 2023, som er baseret på en rundspørge blandt 122 virksomhedsledere inden for industri, bygge- og anlæg samt transport.

Desuden er der blevet udført 14 dybdegående interviews med virksomheder, som enten har erfaringer med robotter eller som gerne vil i gang med at automatisere.

I forbindelse med et tidligere DIRA BUSINESS og ROBOTBRAG kom Omron, som er en global teknologivirksomhed med ekspertise inden for automatisering og robot teknologier, i kontakt med et interessant lead, der i dag er blevet til et samarbejde og et projekt for en slutkunde.

Et projekt, som blandet andet er med til at vise dem, der endnu ikke har begivet sig ud i automatiseringens verden, hvordan man kan tage de første skridt, og hvor den endelige løsning kan adskille sig og blive endnu bedre end det udgangspunkt, man havde tænkt.

– DIRA BUSINESS og ROBOTBRAG er et godt og koncentreret arrangement, hvor det er hyggeligt at være, og der er rig mulighed for masser af inspiration og dialog med potentielle kunder, siger Jacob Hüttel, som er Field Sales Engineer hos Omron Industrial Automation Europe, og fortsætter

– Jeg er sikker på, at samarbejdet i det partnerskab, som opstod på DIRA BUSINESS og ROBOTBRAG, kommer til at afføde mere i fremtiden. Som virksomheder har vi lært hinanden godt at kende, hvor vi nu samarbejder og sparrer med hinanden i det daglige.

I 2024 inviterer vi igen til DIRA BUSINESS og ROBOTBRAG i Odense, der danner rammen om mulighed for spændende dialoger, samarbejder og mulighed for at få ny inspiration og viden.

Overvejer du at deltage i DIRA BUSINESS og ROBOTBRAG?

– Der er noget for enhver. For udstillere er der potentiel forretning og gode muligheder for at udvide netværket. For besøgende er det en chance for at se, hvordan fremtidens produktion ser ud, og få inspiration til at automatisere i Danmark, slutter Jacob Hüttel.

Sæt kryds i kalenderen og kontakt DIRA på info@dira.dk for at købe din virksomheds plads i en robothal eller et cirkustelt.

Book stand inden 1. februar 2024 til earlybird pris!