Tilbage

Skynd dig – DIRA Business og ROBOTBRAG 2021 er tæt på udsolgt

Med nogle uger til, at DIRA Business og ROBOTBRAG 2021 finder sted, er der kun få standpladser tilbage. Så du skal skynde dig, hvis du vil have en stand i DIRAs store cirkustelt.

DIRA Business og ROBOTBRAG 2021 nærmer sig, og alt begynder at være på plads til den 26. august og 27. august, hvor Teknologisk Institut sammen med Dansk Robot Netværk (DIRA) åbner dørene op til en stor robotfest i Odense.

Men selvom der stadig er nogle uger til festen bliver skudt i gang, er standpladserne til dette års DIRA Business og ROBOTBRAG ved at være fuldt booket.

Vil du sikre dig en af de få pladser, der er tilbage, skal du blot skrive til info@dira.dk eller ringe på 72 20 20 73.

Til DIRA Business og ROBOTBRAG 2021 den 26. august kan du få inspiration til dit næste skridt med robotter og automation og få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi. Det er også en mulighed for, at robotaktører og virksomheder, der er nysgerrige på robotteknologiens nye muligheder, kan samles.

Dette års DIRA Business og ROBOTBRAG har i den grad fået vokseværk. Interessen for arrangementet var i 2019 så stor, at der i år bliver afholdt en læringsdag for landets uddannelsesinstitutioner. Det kommer til at foregå den 27. august 2021.

Selvom DIRA Business og ROBOTBRAG 2021 er vokset med en dag og lidt mere plads, skal du ikke vente alt for længe, inden du tilmelder dig.

Du kan tilmelde dig den 26. august 2021 her.

Og hvis du er elev fra en ungdomsuddannelse, studerende fra et akademi eller universitet eller underviser fra hele landet, kan du se, hvordan du tilmelder dig læringsdagen den 27. august 2021 her