Tilbage

SKYND DIG: Indstil en teknologi, som fortjener en helt særlig hæder

26. marts 2024

Du kan stadig nå at indstille din teknologi til DIRA Teknologiprisen 2024 – men du skal skynde dig. Der er åbent for indstillinger til og med den 10. april 2024­.

Sidder du med en ny teknologi, der kan inspirere andre og har været en game-changer for din virksomhed?

Så skynd dig at indstille den DIRA Teknologiprisen 2024.

Hvert år hædrer DIRA – Dansk Robot Netværk et innovativt teknologisk produkt, der ikke blot fanger opmærksomheden, men også puster nyt liv i robot- og automationsindustrien.

Din teknologi skal være innovativ, imponerende, og inspirerende for at kvalificere sig. Husk, tidsfristen for at nominere er indtil den 10. april 2024.

For at blive betragtet til prisen, skal produktet have været tilgængeligt for danske kunder indenfor de sidste seks måneder samt berige den danske robot- og automationsbranche. Desuden skal teknologien kunne fremvises til DIRA Business og ROBOTBRAG den 30. og 31. maj 2024.

Til at finde modtageren af DIRA Teknologiprisen 2024 er en kompetent jury, der vurderer produkterne. Juryen repræsenterer entreprenørskab, presse, forskningsinstitutioner, interesseorganisationer samt industrien og består af Lasse Kieffer, entreprenør og investor, John Christiansen, Head of R&D Automation ved LEGO, Jens Johansen, Erhvervs- & Porteføljekundechef ved Vækstfonden og Marianne Fajstrup, redaktør og tech-journalist fra Ingeniøren.

Udstillingsvindue for teknologier

De nominerede produkter bliver fremvist på ROBOTBRAG og DIRA Business i Odense den 30. og 31. maj 2024, hvor de får en fire-kvadratmeter-stor stand, samt to pladser til aftenens festmiddag.

Ud over muligheden for at udstille sin teknologi foran mere end 3.000 deltagere, som var det antal, der stak hovedet forbi DIRA Business og ROBOTBRAG sidste år, så modtager vinderen ikke kun æren og et trofæ, men også øget medieopmærksomhed og gratis medlemskab i DIRA resten af året.

DIRA Teknologiprisen 2024 overrækkes den 30. maj til DIRA-festmiddagen.
 
 
Indstil til DIRA Teknologiprisen 2024 her