Tilbage

Udstil på AUTOMATIK med DIRA medlemsrabat og –fordele

AUTOMATIK afholdes i Brøndbyhallen fra 13. – 15. september 2022. Messen er et attraktivt og interessant mødested for en bred skare af eksempelvis ingeniører, teknikere, udviklingsfolk, maskinbyggere og indkøbere, som bl.a. kommer for at blive inspireret til nye løsninger og udviklingspotentialer inden for deres respektive brancher. 35% af de besøgende, der repræsenterede flere end 1.500 unikke virksomheder i 2018, har fundet nye leverandører og/eller samarbejdspartnere (Kilde: besøgsanalyse 2018). Af besøgsvirksomheder kan nævnes Novo Nordisk, Novozymes, FL Schmidt, Coloplast og Lego Systems (se flere her).

DIRA er samarbejdspartner på AUTOMATIK, hvilket betyder, at du som udstiller opnår såvel medlemsrabat samt andre fordele. Derudover er DIRA repræsenteret i AUTOMATIKS styregruppe, hvilket giver DIRA mulighed for at være med i udvikling af messen såvel som planlægning af konferenceprogrammet.

Læs mere om AUTOMATIK og dine medlemsfordele

Invitation til online infomøde

Uanset om du har tilmeldt dig som udstiller eller blot er nysgerrig på at vide mere om messen, inden du beslutter dig, ved vi, at du er meget velkommen til at tilmelde dig til AUTOMATIKS online infomøde fredag 3. juni kl. 10.00-11.00.

Du kan tilmelde dig via dette link https://www.automatikmesse.dk/udstillernes-infocenter/tilmelding-til-online-infomoede

Kontakt Team AUTOMATIK hvis du ønsker at vide mere.

Som DIRA medlem kan du også få rabat på hi Tech & Industry Scandinavia. Læs mere her