Tilbage

Virtuelt årsmøde i DIRA: Nikolaj Sonne sætter ord på fremtiden

Vi ville meget gerne mødes med jer til DIRAs årsmøde, men på grund af Covid-19 restriktioner bliver årsmødet i 2021 virtuelt.

Derfor inviteres du til virtuelt årsmøde i Dansk Robot Netværk – DIRA – onsdag den 3. marts 2021 klokken 14.30-17.00.

Det er vigtigt, at du tilmelder dig arrangementet her, så vi senere kan sende dig et link. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, kan de se det i denne video.

Årsmødet i DIRA giver dig mulighed at have medbestemmelse i et innovativt og aktivt netværk for udviklere, leverandører, slutbrugere, myndigheder og mange andre med interesse for robotteknologi.

Vejen gennem teknologi-junglen

Journalist Nikolaj Sonne skal være med til at skyde årsmødet i DIRA i gang med et blik på, hvor teknologien bevæger sig hen – både ude hos danskerne men også i industrien.

Du kender ham nok bedst som det friske pust, der i DR 2-programmet ”So Ein Ding” testede og kommenterede den enorme elektronik-jungle, der for mange danskere kan virke uoverskuelig. Han styrede programmet med en god portion af dansk ironi, viden til teknologi og udvikling og et øje for, hvad der rørte sig hos danskerne – når det kom til nye teknologier.

Et år i netværket

På årsmødet vil DIRAs formand, Kim Reeslev, fremlægge sin beretning om, hvordan det står til i netværket. Derefter vil regnskabet for 2020 og budgettet for 2021 blive gennemgået.

Efterfølgende skal der vælges repræsentanter og suppleanter til bestyrelsen. I år har der været stor interesse om at blive en del af bestyrelsen i DIRA, og derfor er der tale om et kampvalg den 3. marts.

Hele seks kandidater bejler om at få de fem eftertragtede, ledige pladser i DIRAs bestyrelse.

Kandidaterne er: (i alfabetisk rækkefølge)

Brian Duus, senior manager ved Sourcing & Manufacturing hos LEGO Systems.

Jacob Kjeldsen, chef for Fremstillingsindustrien i Dansk Industri.

Kasper Hallenborg, institutleder ved Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet.

Malene Grouleff, CEO i Grouleff Communications.

Michael Nielsen, direktør i Beckhoff Automation.

Sven Heckermann, CEO i HETECH.

Se videoerne af de seks kandidater her.

Du kan læse DIRAs vedtægter med beskrivelse af dagsorden her.

Du kan se DIRAs nuværende bestyrelse her.